WebMod 0.48-Türkçe

Bir arkadaşımızın isteği üzerine web mod 0.48 versionunu vereyim dedim.



Kurulumu;
  1. Serverınızın sistemi Linux ise cstrike\addons\metamod\plugins.ini dosyasının en alt satırına linux addons/w/dlls/w_mm_i386.so komutunu ekleyin.
  2. Serverınızın sistemi Windows ise cstrike\addons\metamod\plugins.ini dosyasının en alt satırına win32 addons/w/dlls/w_mm.dll komutunu ekleyin.
  3. Kaydet dedikten sonra çıkış yapın.
  4. Son olarak servere res atın!
  5. Web mod hazır :)
  6. Web modu görüntülemek için ise Explorer açıp http://serverinipsi:serverin portu Örnek vereyim: 212.12.12.2:27015 yazıp enter yapınca web modu görebilirsiniz.
Verdiğim web modun örneğini görmek için http://bob.diglow.net:27015/ bakabilirsiniz.


Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

40 Yorum Yapılmış

  1. biraz daha açılarmısnız indirdiğimiz dosyayı nereye koyacaagız ve bi de ıp adlı bi not defteri mevcut onu nasıl düzenleyeceğiz.

  2. cstrike/addons içerisine w klasörünü yapıştırın.
    Birde üstde söylemiş olduğum kurulum ayarlarını yaptıysan eğer
    zaten çalışır duruma geçmiştir demektir.

  3. Dikkat ettiyseniz w adlı dosyada bi ıp.cfg adlı bir dosya war.Oraya sanırım ıp yazılacak ama hangisini 192.. mi yoksa statik olan ıp mi ?

  4. Siz benim dediklerimi yapıp, çalışıp çalışmadığını kontrol edin. ip.config dosyasının bir işlevi yok herhangi bir bilgi girmek zorunda değilsiniz.

  5. ark bunları yaptıktan sonra int. çubuguna http://192.168... başlayan ıp adresinizi yazacaksınız ve tabi portu

  6. Evet web moda öyle giriliyor zaten, hatırlattığın için sağol.
    Şöyle örnekte ben vereyim http:212.175.19.***:27015 enter yapınca web mod açılıyor. Daha sonra rcon şifrenizle giriş yapıyorsunuz.

    Rcon şifrem ney diyen soran olursa, server.cfg içindeki rcon_password "burada şifre yazar" bu şifre web mod şifrenizdir. Bilmeyenler için belirteyim dedim.

  7. olmuyorrrrr

  8. Yapan nasıl yapıyorda sen yapınca olmuyor? Olmayan nedir söylersen çözüm önerisi getirebilirim.

  9. malasef çok denedim çok araştırdım bi türlü başkası giremiyor bn girebiliyorum ama neye yararkii...

  10. Sanırım sen kendi bilgisayarında server kurdun? Eğer öyleyse sorununa çözüm önerisi getiremem maalesef.

  11. evt ben kendi pc de kurdum

  12. çözüm önerisi getirememenizin nedeni ögrenebilir miyim??*

  13. Çünki bilgim yok.
    Aklıma bir sorun geliyor, modenizdeki portlar açık mı? Gerçi açık olmasa dışarıdan başka oyuncular giremez.

    Eğer portlar açık değilse google`da cs port açma diye aratarak modenizdeki portları açın. İkincisi bilgisayarınızda güvenlik duvarı açıksa onu da kapatın.

    Yani bilmediğim konu hakkında, şüphe üzerine böyle bir yorum geldi aklıma. Belki yararı olur...

  14. portlar açık zaten başkası girebiliyor oyuna, güvenlik duvarıda kapalı zaten..

  15. Pardon ben güvenlik duvarı açıksa kapatın demişim. :) Kapalıysa açın demek istemiştim, birde öyle deneyin bakalım.

  16. Şimdi şöyle bir sorun var bu sürümdeki açık dolayısıyla sürekli server hackleniyor :) webmod güzel ancak bu açığı fixleyecek bir eklenti biliyor musunuz?

  17. Evet açığı olduğunu biliyorum, ama kapatmaya yönelik hiçbir bilgim yok maalesef. Genelde web modu kapatılı tutuyorlar bu gibi durumlarda, lazım olunca aktif yapıyorlar diye biliyorum.

  18. ya ben rcon olarak giriş yapıyorumda admin olarak giriş yapamıyorum yapıyorumda password yazınca kabul ediyo şifreyi onu nasıl değiştircem aradım çok dosyalardan değiştirdim bişilern ama olmadı

  19. Tam anlamadım, rcon şifrenizi mi değiştirmek istiyorsunuz? Eğer rcon şifrenizi değiştirmek istiyorsanız, cstrike klasörü içinde server.cfg dosyadan değiştirebilirsiniz. Orda rcon_password diye komut olması lazım. Zaten karşısında şifreniz yazıyordur.

  20. hayır onu demek istemedim bir rcon login var birde admin login var sitede ben rcon login yapıyorum ama admi login yapamıyorum şifre standart şifre password die yazıom kabul edio onu nasıl değiştircem

  21. Maalesef bilgim yok bu konuda...

  22. Cok saoL kardesm oLdu

  23. arkadaslar bu dosyayı ekleyen arkadas pek acıklayıcı anlatmamıs egerkı putty ıle baglanıp ssh ıle dosya atacaksanız oncelıkle puttyden dosyayı atacagınız ip'in hesabına baglanın örnegın : login as : cs1 pass : 12345

    daha sonra cd cs yazın ardından cd cstrike ardından cd addons ve son olarak rm -rf w yapın bu serverenızda kurulu olan panelı sılecekdır eskısını yanı sıra geldı yenısını atmaya ssh programından yada wincp den sunuya baglanıyoruz cs dosyasını acıyoruz orada cstrikeye gırıyoruz ve addonsa gırıp ıcıne atıyoruz panelımız hazır ıyı oyunlar

  24. Ek bilgi için teşekkürler.

  25. arkadaslar ben rcon girişi yapıcam rcon şifresi yanlış diyor ama doğru yazıyorum server.cfg deki şifrenin aynısını yazdım olmadı admin girişine tıkladığımda sayfa acılmıyor ana sayfa geliyor ekrana :s lütfen biri yardım etsın:s http://192.168.1.2:27015

  26. activ;
    Göstermiş olduğun ip senin sabit ip adresindir. O adresten panele giremezsin. İp adersini öğrenebileceğin bir siteden ip adresini öğren. Daha sonra o adresle giriş yap panele.

  27. İp Adresimi Ve Portumu Giriyorm Olmuyo Cıkmıyor

  28. ufuk bey ben dedicated makınadan kuruyorum bu paneli metamoddan lınux kodunu eklıyorum ama hicbirsekılde baglanamıyorum panele yardımcı olurmusunuz? bunun icin ozel bir port lazımmı

  29. Dedicated makinada zaten gerekli portların standart olarak açık olduğunu biliyorum. Webmodu koymuş olduğunuz serverın ip adres sonuna 27015 portunu koyarak açıyorsun değil mi?

  30. evet koyuyorum..gelismis panel kurdum olmadi bunu kurdum olmadi bir yerde de hata yapmıyorum sebeb ne olabilirki 2 qunden berı bı webmoda ugrasıyorum

  31. Aklıma başka birşey gelmiyor oğuzhan.

  32. teşekkürler süper

  33. yha ben de açamıyoum herşeyi yapıyorum tıklıyorum ıple panele sayfa kullanılmıyor hatası veriyor

  34. Yha ben girmiyor ıp tıklayınca web sayfaı kullanılmıyor hatası veriyor...

  35. S.a benim webmod var ama güvenlik kodu lazım yardımcı olurmusun yada 212.12.12.2:27015 böyle olmasın 27015 başka birşey olsa daha ii olur

  36. Bana Yarım Edebilirmisiniz Acaba ben cs 1.5 için server kurdum paneli yok :S Bu webmodlarda cs 1.6 nın 1.5 için bi paneliniz warsa paylaşırmısnız

  37. Ya uFuk delicadet serverde bir panel oluyor o kapandimi sw de kapaniyo bunu nasil degiştirebilirim ikinci sorum webmod ne işe yarıyor ????

  38. ben web modu kurdum giriş yazısına tıklıyorum rcon girişi yapmak için ama şifre ve kullanıcı adı yazma yeri çıkmıyo sadece sayfayı yenılıyor kısacası nereye tıklarsan tıkla anasayfada kalıyor

  39. Link Kırık Yenisini Koyuyorum

    http://www.megaupload.com/?d=PGJTXXCP

  40. kullanıcı adı parola istiyo yardım

Yorum Gönder