Admin Spectator (Admin Space Hile)

Bu plugin adminlere özel olup, sadece adminlerin space veya ölü durumlarında bir nevi hile açmış görüntüsünde oyuncuların hile açıp açmadığını görsel olarak görebilmenizi sağlıyor. Artık sxeninde çıktığı gün kırıldığını varsayarsak adminlerinizin kimin hile yaptığını görmesini sağlayacak güzel bir plugindir.


Kurulumu;

  •    1. "admin_spec_esp.sma"dosyasını /scripting klasörüne
  •    2. "admin_spec_esp.amxx"dosyasını /plugins klasörüne
  •    3. "admin_spec_esp.amxx" yazısınıda plugins.ini dosyasının en alt satırına ekleyin
  •    4. Son olarak servere res atın.!


Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

6 Yorum Yapılmış

  1. bugunlerde serverlara en gerekli plugin..

  2. ben bunu kurdum tamam pluginlerde de runing diye gözüktü fakat nasıl aktif ediyoruz yani ben oyundayken hiç resimdeki gibi olmuyor :S pausecfgmenu de de acik olarak gözüküyor çalıştırmak için bir tuşa mı basıyoruz nasıl olcak acaba?

  3. Konsolda amx_cvar esp 1 yap bakalım.

  4. tamam ölünce gözüküyormuş...

  5. Sanırım tam olarak acıklama yapılmamıs cunku sızın yukarıda anllatıgınız gıbı calısmıyor sanırım bind f9 vs. tus atamamıs gerek ve esp menusu acmak gerek ıncelemenızı tavsıye edıyorum ve daha detaylı anlatım beklıyorum cunku plugını calısıtramadım xd
    http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=23691

  6. Bahsettiğin olay hile menüsü açmak için tuş ataması yapmanız gerek diyor. Pluginin menü seçenekleri açmak için şunları yapman gerek. Konsolda bind f9 "esp_settings 1111111101 ve bind f10 "esp_settings 1111111111 komutularını yazarak bu menünün açılmasını istediğin tuş atamasını yapabilirsin. Yalnız dikkatini çekerim. F9 ve F10 tuşları genele türkiye serverlarında yasaklı tuşlardır. Büyük ihtimalle senin serverında da öyledir.

    Yani F9 ve F10 tuşlarını başka bir rakam yada harf olarak atayabilirsin.

Yorum Gönder