sXe 7.6 indir

sXe Injected Anti-Hile
sXe injected`in yayınlanan son sürümü;
sXe 7.6 indir.








Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

8 Yorum Yapılmış

  1. sxe i serverema nası kurcam yardımcı olursanız sevınırım

  2. Müsait bir zaman anlatımına yer vericem...

  3. bisi dicem ben sxe yi serverıma kuruyorum ama Webmod la berebar kurunca HLDS.exe hata veriyor ama webmodu kaldırınca hata wermıyor neden ?

  4. Serverı kendi bilgisayarında mı sağlıyorsun? Eğer öyleyse sorun ondandır. Artı sorununa dair bir çözüm önerisi bilmiyorum maalesef.

  5. Evet kendi evimden kurdum :..

    sxe calısması icin:

    server.cfg yi acıyorum:
    ip 78.89.5.80
    sxei_external_ip 192.168.2.x =İşte bunu yazınca hata veriyor sanırım hem webmod hemde sxe ip si oldugu ıcın.Bunu silince hata vermiyor Ama bu sefer sxe yok die beni atıyor..Diger kisileri atmıyor cunku onlar 78.85.5.80 den baglandıkları icin.

    Sanırım sorun şu:

    PC De 2 ip var..

    1.Modem IP:Atıyorum 78.99.5.180
    2.PC IP:192.168.X diye.

    Webmodu kurunca:

    Internet adresine :192.168.2.X:27015 Yazıyoruz sanırım ondan

  6. Tahminim doğru çıkmış ama, bu soruna cevaben olumlu bir yanıt veremeyeceğim maalesef. Nedense bu tür sorunlar genelde kendi bilgisayarında server kuran arkadaşlardan doğran sorunlar. Yani senin sorunun ilk değil, web mod konusunda sanırım bu ikinci oldu.

    Kısaca sorun ip den kaynaklanıyor, sende bunu farketmişsin. Konu hakkında sana yardımcı olabileceğim bir yanıt yok. Üzgünüm.

  7. yaa pardon sxe acıyorum sonra cs acıyorum ama sxe hatası diyip kapatıyo sxe yi yerine word pad acıyo gıcık oluyorum çözüm bulunursa sevinirim!..

  8. Hata adına bilgim yok, bu hata sık görülen bir hata diye biliyorum sadece, eğer google`da sxe 7.6 notepad hatası diye aratırsanız bu sorun adına bilgilere ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder