Zombie Plague Mod 4.2

Zombie Plague Mod 4.1 beta4 çalışmalarından sonra yayınlanan son sürümü Zombie Plague Mod 4.2 versiyonudur.

Açıklama;
  • Yeni Oyun Modları: Nemesis, Survivor, Multi Infection, Swarm, Plague
  • Zombie Classes Sistem: Sınırsız Zombi Seçimi var
  • Ammo Paket: Tecrübeli oyunculara ödül verir.
  • Ekstra maddeler sistemi: Sınırsız maddeler
Kurulumu;
  • Rar dosyalarından çıkanları /cstrike klasörünün içine atın.
Server gereksinimi;

  • AMXX: Version 1.8.0 ve üstü


Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

24 Yorum Yapılmış

  1. bu modu ıstedımızde acıp ıstedımızde kapıyabılıomuyuz ?

  2. Evet kapatabilirsin. /config klasörü içinde plugins-zplague.ini dosyasının içindeki zombie_plague40.amxx ve zp_zclasses40.amxx pluginlerinin önüde ; işaretini koyarsan mod kapanır.

  3. saol

  4. Biohazard v2.00 Beta 3b (Zombie Mod) ile Zombie Plague Mod 4.2

    aynı degilmi ne fark var aralarında ? eger aynı deılse sızce hangısı daha tercıh edılen ve en ıyısı hangısı sızce ?

  5. Biohazard tavsiye ederim, zaten en çok tutulan o. Bende genelde onu oynarım. :)

  6. Nemesis, Survivor, Multi Infection, Swarm, Plague bunlar ne oluyor açıklar mısın ?

  7. Onlar zombi karakterleri, her biri farklı görünüm ve yeteneğe sahip.

  8. Teşekkürler. (:

  9. yapamadım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?kuran biri var mı?A-Z ye anlatır mısınız?

  10. uFuk abi bu zombie plague'nin ammo menüsünü nasıL çoğaLtabiLirim?

  11. O kadar detaylı bilgi sahibi değilim zombi konusunda.

  12. config nerde??? xD bilmiorm ama admninm

  13. uFuk peki yeni zombie çeşitleri nasil ekliycez yani soyle nereye yazcagımızı buldum dosyayı ama ne yazcaz oraya anlamadim bana acıklayıcı olarak yazarmısın nereye yazcaz ne yazcaz lutfen

  14. Bulduğun modelin sma amxx dosyalarını atacağın yeri biliyorsundur zaten. Geriye model dosyası kalıyor, onuda cstrike models içine atacaksın.

  15. Nasil yani bu aciklamayi biraz daha açabilirmisin ne yazıcam ne yapıcam ayrıntılı bır bılgı verebılırmısın ? lutfen yardım edersen sevinirim ,ayrıca sunuda soyleyım benim buldugum yerin içine tıklıyorum ve not defteri olarak acıyorum ve orda add class fılen yazıyo baska bır yer daha buldum ama orda da zombie ornekleri ve zombi classlarinin su ankı halı verili orayı degıstırdım ama oyunda degismedi bana ne yazmam gerektigini soylermisin ben biraz bir şey buldum models dosyalarinin playerdeki adamlar var xraptor zombie classı dn_nemesis (drakula yani),ghots2 zombie,insane,hizli zombie gibi bunlari nasil ekliycem zombie cesşitlerine

  16. tmm tmm anladım uFuk ekledim ve yaptım amxx ve sma dosyalari buldum sonrada amxx dosyasının adini plugin.ini dosyasının en son satırına ekledim tmm oldu ve eyer istiyen arkadaslar varsada verebilirim hazir bir addons veya tum bir cstrike verebilirim icinde parasut 15 pack jetpack lazer 8 ammo pack istiyo ama ve başka şeyler birde zombilerde parasut var,bunny yok insanlarda bunny var ama parasut var onu anlamadim zombie claslari ekledim free zombi diye bi adi var aslında adı uzun ben ona oyle diyorum xD ghots zombie var big zombie var gorunumlerini degistiremedim ama ozelliklerini degistirdim.Not: eyer uFuk kardes izin verirse link koyarım cunku onun sitesi eyer izin vermesse koyamam izin verirse koyarım umarım ki izin verirsin ufuk cunku ben sadece yardim etmek istiyorum cogu arkadas zombie plague de zombie eklyemiyor .

  17. ayrıca LockDowN kardes istersen sana da yardimci olabilirim eyer linkimin koyulmasına izin verirse ufuk hem linki hemde nasil yuklendigini aciklarim saten bende uFugun bir konusunda (hafiften sarsınış) da alliedModderden bassetdi bende araştırdım gercekten gzl bir site. Cs icin herşey var herkeze tavsiye ederim ama biraz bilginiz olmalı cunku orda ing ce yazılı .Saten alliedModder de adam linki veriyo amxx ve sma dosyalarini ben onlari yukluyorum oto saten extra itemlere ve zombie claslarina geliyo .

  18. Hologram: Benim açtığım konuların yapılış tarzında bir dökümanı gönderirsen sitede ismine teşekkür ile yayınlıyorum tabiki. Ayrım yapmıyorum.

    Ama açtığım konunun aynısı başka yerde olmayacak şartıyla. Yani ilk olarak bu sitede açılması gerekiyor, benim siteden sonra istediğin her yerde tekrar yayınlayabilirsin.

    Nedeni bu sitede herşey güncel, copy past değil.

    Düşüncen için teşekkür ederim.

  19. EyvaLLah hoLogram kardeş ama ben konu'yu çoktan aştım gerek kaLmadı yani ama yardım etmek istemen güzeL teşekkür ederim..

  20. Yine de tmm sen bilirsin bende de oldu burda uFuga soruyorum cevabı hızlı gelmıyor bende kendim araştırıyorum arkadaslara da en yakın zamanda yayınlıycagım.

  21. uFuk bu dusuncen icin cok sevindim ve gercekten internete girdim ve senin konularini senin sitende biraz bakmayım dedim kopyala yapıştırari test etmek icin ve cogu kişi senin konularini kopyala yapıştır yapıyor cogu sitede bu durum aynı ve coguda alintidir .... siteden aldim veya alintidir ... sitede orjinal aciklamalı bulabilirsiniz gibi seyler gormedim ve gercekten uzuldum sadece alintidir bile demekle kalmıyorlar vede kendi linkim diye geciniyorlar bende sinirlenip cogunda uyelik alıp neden kendim yaptım diyerek alintidir demediklerini sordum ve cogu sinirli bir tavırla benim konum ben bunu hicbiryerden almadım dıyor ! bazılarının verdigi linklere bakıyorum da verdikleri linklerde hep senin verdigin linkler var ama alıntıdır gibi sozcukler soyleyenlere demiyorum hatta bazıları rep pls demiyor alintidir ben yapmadım bu yuzden de rep+ istemiyorum dıyenler var ama cok az ve bu turkce yaptıgın konular icin sana cok minnettarım cok tesekkurler uFuk

  22. ee nasıl aydınlatıyoruz solermsiniz

  23. Bir ilticacısı gizemli kayboluşu hakkında herhangi bir haber ?

  24. LockdowN cstrike/addons/amxmodx/configs/zombieplague.ini nin icinde cvarlar var orada "General" kisimindaki zp_start_ammo_pack 99999999999 yap sinirsiz ammo paketin olur :) benden bu kadar .

Yorum Gönder