Colored Rules Agreement

Server kuralları plugini ile aynı işleve sahip olan bu pluginin, farklı 2 unsuru mevcut. Birincisi en önemli unsur oyuna giren oyunculara belirttiğiniz kuralları onaylamasını istiyorsunuz. Kural listesinin altında bu kuralları kabul ediyormusunuz? diye soru ibaresine "evet" yada "hayır" cevabı mevcut.
Oyuncu evet diye işaretlerse oyuna devam ediyor, hayır kabul etmiyorum derse, oyundan kickleniyor. Yani kuralları kabul ettirme zorunluluğu var. :) İkinci unsur ise eski plugine oranla bunun kural renklerini değiştirebiliyoruz.


Cvar komutları;

  • colored_rules_text_color  white (Varsayılan) Başka renk isterseniz red ve yellow renkleri var.
  • colored_rules_agreement (1 Açma) (0 Kapatma) Bu komutu devre dışı bırakırsanız, sadece kurallar listelenir. Yani, kuralları kabul ettirme olayı ortadan kalkar.

Kurulumu;
  •    1. "colored_rules_with_agreement.sma" dosyasını /cstrike/addons/amxmodx/scripting klasörüne.
  •    2. "colored_rules_with_agreement.txt" dosyasını /cstrike/addons/amxmodx/data/lang klasörüne.
  •    3. "colored_rules_with_agreement.amxx" dosyasını /cstrike/addons/amxmodx/plugins klasörüne.
  •    4. "colored_rules_with_agreement.amxx" yazısınıda /cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini dosyasının en alt satırına ekleyin.
  •    5. Son olarak servere res atın, veya map değiştirin.!



Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

9 Yorum Yapılmış

  1. eywL. uFuk eLLine koLuna yüregine sagLık..

  2. Bişey sorabilirmiyim öncelikle..

    Ben başka serverlara girerken F tusuna bastıgım zaman silahlarda lazer acılıyor fakat Kendım new game e gırdıgım zaman yada Hlds seden kendı serverı actıgım zaman fener yanmıyor f ye basınca sunucuma gıren arkadaslarada sordum onlardada yanmıyormus acaba sorun ndendir ? simdiden cok tesekkurler..

  3. Başka serverlarda,server yöneticileri oyuncuların bazı eklentileri komut yazarak değilde direk alması için otomatik olarak bind komutu gönderiyor cs dosyasına. Ve o bind olayı sizin config dosyanıza kaydediliyor.

    Başka yerlere girsenizde o tuş artık eski işlevini kaybettiği için çalışmaz. Sadece o servera girdiğinizde çalışır. Fenerinin yanmama sebebi başka birşey için f tuşunun kullanılıor oluşu.

    Onu düzeltmek için klavye ayarlarını default yapman yeterli. Ama bu tür tuş atayıcı serverlarda tekrar bu sorunlar gözükebilir.

  4. C:\...\Valve\cstrike içinde config.cfg dosyasını aç içinde bind f ..... komutunu siLip oyuna qirince options'tan ayarLarı sıfırLa..

  5. Cok saol sorun duzeldi..

    Son olarak :

    Herkesin config dosyası farklı oldugu ıcın YASAKLI TUS A BASTIM YAZILARI FARKLI Benım serverımda herkesın aynı olması ıcın napmam lazım

    oRnek bırısı yasak tusta bastıgı zaman benım belırledıım yazı ckmasını ıstıom

    www.csplugin.com YASAKLI DEL TUSU KUKLLANILDI DIE

  6. onun için autoexec diye bi plugin var

  7. Ya nasil boyle Plugin map falan yapiyorlar bi anlayamadim :S Ltfn Birisi yardim etsin


    Simdiden tskrler

  8. Map yapman için önceLikle Valve Hammer'i cok iyi biLmen Lazım yani beceri ve zaman gerektiren birşey yeni başLayan biri koLay koLay map yapamaz aynı şekiLe pLuginde öLe sen en iyisi indir Valve Hammer programını türkce yamasınıda kendi kendine mapLer yapmaya çaLış bir nevi ısınma hareketLeri zaman geçtikçe çok iyi map yapmaya başLıcandan eminim..

  9. ufuk bey plugin i denedım fakat 2 ye yanı hyr a basında kıcklemedı neden?

Yorum Gönder