Counter Strike Arka Plan Resmi Yapma

Cs nin arka plan resminden sıkıldıysanız, kendinize ait bir resmi arka plan yapmak istiyorsanız bu döküman sayesinde bunu yapabilirsiniz. Resimlerdeki yönergeleri takip ederek, cs için arka plan resmini nasıl oluşturacağımızı görelim şimdi.
Öncelikle programı indirmek için burayı tıklayın. Programı indirdikten sonra altdaki resimlerdeki yönergeleri izleyerek cs arka plan resmini oluşturmaya başlayabilirsiniz.




Eğer daha sonra eski cs resmini geri getirmek isterseniz, burayı tıklayarak eski cs resim dosyalarını indirin klasör içindeki dosyaları kopyala yapın. Daha sonra C:\Program Files\Valve\cstrike\resource\background içine yapıştırın dosyaları.

Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

14 Yorum Yapılmış

  1. Kardeş Yukardaki Fotonun CsPlugin Yazmadan Link Wersene

  2. Dökümanı arkadaşın pcde hazırlamıştım, ondan alır veririm burda link.

  3. Ben resimi seçiyorum her seyı yapıyorum fakat oyuna gırınce hata werıo :

    http://img249.yukle.tc/images/690RESIM.jpg

  4. Valla sorunu tam olarak anlamadım. Tga bölünmesinden sonra üstüne kayıt yapıyor, senin hata sanki eksik parça olduğunu gösteriyor.

  5. yükLedin resmin boyutundan da oLabiLir arkadaşş...

  6. yaw kardeş ben de öyle bi klasör yok

  7. Counter strike kurulumunu hangi sürücüye yaptıysan o yolu göstereceksin programda. Ben genel olarak kullanılan c: yolunu gösterdim. Belki senin cs d: klasöründe kuruludur veyahut e: f: kısaca cs nin kurulu olduğu yolu göster.

  8. kardesim ben yukledim hıc bı hata vermiyor.ama yinede olmadi .jpg denedim .bmp denedim sonuc degismedi :)) yardimci olabilirsen sevinirim..

  9. Kardeş bravo qzeL paylaşım denedim sorunsuz oldu:... (:

    800x600 boyutunda resim kullanın ...

  10. tsk

  11. Csplugin sizin kadar iyisi yok !

  12. admin bi yardıım etsene bisi sorucam
    verdigin program gayet güzel bi sekilde arka plani degistirdi
    ama bi sorun var oyunyonetıcsı sw ları kendi arka planı yaptı oyunyonetıcısı sw larına girdiginde anda arka planına kendi logosunu internet adresini veriyor yeni arka plan yaptıgımda yarısı bnm loga yarısıda onn logosu oluyor resourceyi silmeme ragmen degisin bisi olmadı daha sora orijinali burdan indirdim ama yine olmadı. Bi cozüm ltfn

  13. Oo Çalışıyormuş

  14. asdadadaaasdsadadsd

Yorum Gönder