Ücretsiz Bomba, Flash ve Duman Verme Plugini

Bu plugin aslında sadece her el otomatik olarak duman bombası almak istediğini belirten kişiye yazılmış bir plugindi. Bende bunun diğer bomba ve flashbang için neden yapmıyayım dedim.
Kodun içindeki tek satırı değiştirip serverda deneme yaptım ve çalıştığını gördüm. Daha sonra 3 pluginide aynı anda çalıştırıp, her el başı otomatik olarak ücretsiz verecek mi diye test yaptım oda oldu. Altdaki resimde görebilirsiniz. El başlangıcı 3 adet bomba ücretsiz olarak elimde. Para durumunada bakabilirsiniz, kesinti yok yani.


İndirdiğiniz dosyada 3 adet plugin var weapon_hegrenade olan bomba, weapon_smokegrenade olan duman ve weapon_flashbang olan ise flashtır. Yani siz ister 3 pluginide aynı anda koyabilirsiniz. Yok ben sadece bombayı koyarım derseniz sadece birini koyabilirsiniz. Ayrı ayrı konu açmak istemediğim için tek dosyada topladım hepsini.

Kurulumu;

  •    1. "sma" dosyalarını /cstrike/addons/amxmodx/scripting klasörüne.
  •    2. "amxx" dosyalarını /cstrike/addons/amxmodx/plugins klasörüne.
  •    3. "eklentiismi.amxx" yazılarını /cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini dosyasının en alt satırına ekleyin.
  •    4. Son olarak servere res atın, veya map değiştirin.!


Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

11 Yorum Yapılmış

  1. zeki adamsin :)

  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.
  3. Çalışmama durumlarda "ben denedim olmadı" gibi ifadeler yerine. Ben yaptım çalışmadı, acaba sorun şu şu olay olabilir mi? Ya da server versiyonum şu modüllerim açık vs vs bilgilerle sorunu destekleseniz belki daha iyi yardımcı olabilirim.

  4. özür diLiyerek söze başLıyorum :) server HLDS bütün özeLLikLerde açık herhanqi bir map'e start weriyorum fakat bombaLar qeLmiyor bunun nedeni ne acaba???

  5. Kurulumda hata yapmış olmayasın? Pluginleri doğru yerlere attıktan sonra plugins.ini isimlerini ekledin mi? Artı konsolda amx_plugins yazarak çalışıp çalışmadıklarını bir kontrol edermisin?

  6. Evet konsoLa amx_plugins yazdımda unknown weapon_flashban bad Load , weapon_hegrenad bad Load , weapon_smokegre bad Load yazıyor buda çaLışmadını mı gösteriyor??

  7. Evet üçüde çalışmıyor gözüküyor. İndirenler olmuş ama senden başka çalışmayan adına şikayet gelmedi. O zaman sorun başka birşeyde olsa gerek.

    Aklıma da sorun adına başka birşey gelmiyor ki.

  8. kurumla ilgili dosyalar bende yok kendm olustursaam olurmu :S:S:S cs 1.6 benim

  9. Kurulumla ilgili dosyalar derken? Bu pluginin dosyalarınımı kastediyorsun?

  10. bu 3. şıkkı bir türlü çozemedim

  11. @Adsız

    Hangi 3. şık. kurulum adına mı?

Yorum Gönder