Yayınlanan Plugin Azlığı

Merhaba arkadaşlar...

Sitemin devamlı takipçileri farketmiş olabilir, bu aralar plugin ekleme konusunda yenilikler göremiyorsunuz. Nedeni zamanım olmayışı değildir, daha öncede söylediğim gibi pluginleri alliedmods forumundan temin edip sizlere sunuyordum.



Ancak bundan birkaç hafta önce alliedmods sitesinde +karma olayı yüzünden yaşanan tadsızlık site yöneticilerinin + ve - karma olayını sitelerinden kaldırma yoluna itti.

Bu ne demek oluyor? Coder arkadaşlar yeni pluginleri yayınlandıklarında emeğine karşılık verilen rep sistemiydi. Bu olmayınca çoğunluk coderler artık plugin yazmaz oldular. Haliyle yazmadıklarından dolayı bende sizlere sunamaz oldum.

1 kişinin ortalığı velveleye vermesinden dolayı sadece forum üyeleri değil, ben ve benim gibi pluginleri ordan temin edip sizlere sunan site sahipleride bundan nasibini almış oldu.

Çok nadir de olsa plugin yazarak yayınlayanların konu altnda + karma olayını espiritüel olarak söyleyenler oluyor, buda yöneticilere bir nevi atıf tabi. Zaten yakında açılacağına emin olduğum bir durum, nedeni site hitleri ve yazılan pluginlerin azlığını farkettiklerinde eski sisteme geri döneceklerine eminim.

Bir süre alliedmods ile aynı durumu bizde yaşayacağız. O yüzden bu konuda sizleri bilgilendirmek istedim. Eski pluginlere yer verebilirim, yada alliedmods`da istek olan pluginlere yazılan yeni pluginlerede yer verebilirim. Bu durum düzelene kadar, inşallah düzelir. Böyle devam etmek zorunda kalacağımızı bilmenizi istedim.

Ufuk

Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

2 Yorum Yapılmış

  1. Haklısınız

  2. çok doğru bişey insanlar rekabet ediyor karma sistemi ile :)

Yorum Gönder