Fake Ping Plugini

Fake Ping Plugini; İsmindende anlaşıldığı üzere server'inizda belirlediğiniz ping sayısının rakamsal değerini girdiğinizde server'daki bütün playerların pingleri aynı gözükecektir.Ne gibi bir yararı var? Açıkcası bende bilmiyorum :) ama yoktur büyük ihtimalle görüntü var ses yok yani :) :)



Cvar komutları;
  • Pingfake_enable (0/1) - Plugini açıp/kapatır ( Varsayılan : 1 )
  • Pingfake_ping (1337) - Gorunmesini istediğiniz ping'in rakamsal değeri ( Varsayılan : 1337 )
Kurulum;
  • "pingfaker.amxx" dosyasını /plugins içine
  • "pingfaker.sma" dosyasını /scripting içine
  • "pingfaker.amxx" yazısınıda /configs/plugins.ini 'nin en alt satırına ekleyin
  • Son olarak res atın veya map değiştirin


Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

17 Yorum Yapılmış

  1. hhahahaha süper daha önce Koyduğunuz Cd-Rom Açma kapamaya benziyor xD Ne sinir bozucuydu :D

  2. oyunyoneticisi serverlerinde bu eklentiyi severek kullanir :)

  3. oyunyoneticisi zaten bu eklenti sayesinde o kadar çok müşteriye sahip :D

    Normal pingler 125 - 150 arası... :)

  4. Bence Bu Oyunyoneticisi ile alakalı deiL TürkTelekom Dan Kayaklanan Bir sorun Eğer Zahmet Edip Siteye Bakarsanız Görebilirsiniz Oyunyöneticisi Nerdeyse Türkiyenin En İyi Game Hosting Serveri Oyunyöneticisi Serverlerinde Bilgisayarları Ve İnternet Hızları düşük Playerlar'ın Ping leri 150-200 arasında o playerlerde 150 ping i Geçince Kick Lenmeden Once Takımın Pig ini yükseltiyor Kick Lendikten sonra ise Takımın ping leri düşüyor O Yuzden OyunYoneticisine Suc Bulmayın Hepsi TürkTelekom Ve Cok AzDa Olsa İnt. Leri Ve Bilg. Yavas Playerlar a Suc Bulun ( Roman Gibi Oldu ama bos yere suclama yapmayın =) )

  5. (: hehe berk kardeş oyunyoneticisinin sahibi gibi konuşmussun ;) (!)

  6. Biraz Ole Oldu ama Haklı deilmiyim :D

  7. Ayn berk kardeş soylediklerin dogru olabilir!

  8. Adamların bir tane serverı yokki ping olmasın :) 400'ü aşmış serverı var eğer o kadar kolay olduğunu düşünüyorsanız, sizde açın da görelim ? :)

  9. Berk'in söyledikleri bence yanlış. Bilgisayarı ve internet hızı yavaş olan kullanıcılar serverde lag loss yaratmazlar. Ama kendilerinde veri transfer hızı yavaş olacağından pingleri yüksek olur. Bu pingler diğer kullanıcıyı etkilemez veyahut serveri etkilemez. Serverin belli ber kapasitedeki oyuncuyu ve eklentiyi kaldırması mümkündür. Kapasite üstüne çıkınca doğal olarak ping herkesi etkileyecektir. Biraz mantıklı cevaplar yazalım lütfen.

  10. Arkadaş ne dedi ben anlamadim berk de aynisini soylemedimi

  11. Kardeşim Ben Loss Yaratır Demedim Takım Ping ini yükseltir demeye çalıstım Ornek Verirsek JaiLBreaK Serverlerde dolu larda T de daha ağır bir şekilde oynarken cT de ise daha akıcı ve rahat oynayabilirsin

  12. Arkadaşlar yanlız ping gönderirseniz cs1.oyunyoneticisi.com a mesela ping süresi gerçekten yüksek bide oyuna uyarlarsak arada 10-20 de artıyor mesela bide cs1.butcs.com a gönderin gerçekten oyunyoneticisinde ping var...

  13. Bune yaa (: bir pLugin ekLedim konu kadınLar hamamına dönmüş (: herkes birbirine birşey anLatıyor.

  14. Plugini test etmedim ama kurulu olan serverleri gezdim ve serverleri test ettim. Ping oranları 40-50 iken TAB tuşuna bastığınız zaman ping oranınız 15-20-30 arası gidip geliyor. Yani bi nevi oyuncular ve server sahipleri kandırılıyor :). Ne diyelim koyun oldukça bu millet...

  15. @süleyman


    Adı üstünde "Fake Ping" :) sw'de oynayan arkadaşlar pinglerin hepsinin aynı olduğunu görünce bunun fake olduğunu anlıyorlardır ( herhalde :) )

  16. EMin Olun kı kımse anlamıyor yoksa o kadr kısı oyunyonetıcısınde olurmuydu :D

  17. Çok işimize yarar ben :D ping kafayı çok takıyorum :D Eyw :D diyorum :)

Yorum Gönder