[ZP] L4D2 Hazmat and Item : Flame bullets

[ZP] Zombie:L4D2_Hazmat and Item:Flame bullets plugini; L4D2 ( Left 4 Dead ) oynayan arkadaşlar bilirler humanların elinde bir çeşit tekli gibi bomba silahı vardır ateş edince zombinin üstünde mermi patlarsa zombi yanmaya başlar.Bu pluginde cs için uyarlanmış hali silahla ateş ettiğinizde mermi zombinin üstünde patlayınca zombi yanmaya başlıyor.Konu'ya örnek video'da ekledim ne demek istediğimi daha iyi anlamanız açısından.


Cvar komutu; 
  • zp_fire_ammo_max 90 - Alınabilecek en fazla Ateş mermisi

Örnek Video ;





Kurulum;
  • "zp_l4d2_hazmat_fire_wep.amxx" dosyasını /plugins içine
  • "zp_l4d2_hazmat_fire_wep.sma" dosyasını /scripting içine
  • "zp_l4d2_hazmat_fire_wep.amxx" yazısınıda /configs/plugins.ini 'nin en alt satırına ekleyin
  • Son olarak res atın veya map değiştirin.

Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

4 Yorum Yapılmış

  1. Konuyu Buraya açtım özür dilerim eğer aranıza benide kabul ederseni yazar olmak istiyorum

    bu blogu çoktandır takip ediyorum güzel bir blog çok faydalandım saolun emeklerinize sağlık benimde bir yardımım dokunsun istiyorum eğer kabul ederseniz tabi

  2. Güzel düşüncelerin için teşekkürler resul.
    Yazar alımlarını kısa süre önce durdurdum. Ama istisnai durumlar yaratabiliriz tabiki. http://www.csplugin.com/2010/06/yazar-arkadaslar-araniyor.html linkindeki açıklamalar çerçevesinde konu gönderimlerine yer vererek, linkteki konuda vermiş olduğum mail adresine gönderdiğin döküman veyahut dökümanları koymaya uygun bulduğum taktirde ismin adına teşekkür ile sitede yayınlarım.

  3. uFuk Şu Zombi Plague'yi Bi Kuramadım Yav :D Habire Hata Veriyor "WHITE_BYTE" Diye Oyuna Girince Sonrada Server Kilitleniyor Nasıl Çözeriz Çözebilen Arkadaş Var Mı ?

  4. her silahda oluyomu

Yorum Gönder