Game Menu

Çoğu kişi bu plugini arıyordur veya görmüştür. Counter Strike menüsünde istediğiniz bir serverın reklamı oluyor. Bu yazıya tıklayınca o servera bağlanıyor. Çok güzel bir plugin. İlgili ekran görüntüsü koydum.



Açıklama;

gamemenu.txt içindeki "REKLAM ALANI CSPLUGIN.COM" kısmına yazılacak yazıyı, serverip:27015 kısmına da serverınızın ip'sini yazın ve kaydedin. Başka yerleri ellemeyin.

Kurulum;

  • AkelPad klasörünü addons/amxmodx/configs içine
  • gamemenu.amxx'i amxmodx/plugins içine
  • gamemenu.txt'i amxmodx/configs içine
  • Şimdi gamemenu.amxx yazmadan harita değiştirin. Sonra Plugins.ini'nin en altına gamemenu.amxx yazıp kaydedin ve tekrar harita değiştirin.


Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

27 Yorum Yapılmış

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.
  2. Teşekkürler can :)

  3. Bu çok kötü oldu.Herkez bundan nefret eder.Keşke paylaşmasaydınız :|

  4. @quLeryuzz


    Bizim işimiz plugin & mod yayınlamak ve bu görevimizide elimizden gelenin üstünde yaptığımıza inanıyorum.Bu eklentiyi herkes indirecek diye bir kaide de yok.Keyfi istediği herkes indirebilir biz elimizden geleni yapıyoruz zorunluluk , art niyet veya başka türlü tanımlarlada bu işi yapmıyoruz amacımız oyunlarda geri kalmış ülkemizi ileriye götürmek.Yani uzun lafın kısası bu plugini isteyen indirir istemeyen indirmez ;)

  5. Oyunyoneticisindeki gibi nası yapcam ya altta ipi de oluyo bunda olmuyo :S

  6. Resme ip'ni ekle? Bi ss gösterebilir misin

  7. Yav benim ip sabit değil ama adamlar girmek isteyince o game menudekine tıklasa girebilirlermi?

  8. @Mertcan

    No-ip almayı denedinmi?

  9. Ya bi türlü yapıyorum olmuyo olmuyo olmuyo kaç defa denedim herşey oldu ip yi aldım fakat yine değişiyo ip'm o yüzden no-ip den aldığım ip etkin olmuyo .. Offff..

  10. no-ip ten aldığında bi program veriyorlar o program hep açık dursun.

  11. Program falan almadım ben ..

  12. Bana team wieverle bağlanıp yapabilcek bi kahraman varmı ? :D

  13. Bazı arkadaşlarımızın dırdırından kurtulmak adına kendi default game menu'mu upload ettim :) Online bir sw'ye girdiniz başlangıç menu'nuz tamamen değişti cs'yi silip tekrar kurmak yerine .rar'dan çıkan game_menu.tga ve GameMenu.res dosyasını kopyalayıp "C:/Program Files/Valve/cstrike/resource" 'ye yapıştırmanız yeterli.


    http://www.4shared.com/file/UQuKAxYW/Orjinal_GameMenu.html

  14. Bana göre default hoş olmuyor bazı serverlara girdiğinizde o serverde oynuyorsunuz onun ip sini birsonraki gün aramaktansa menüde çıması güzel eski sade ve güzel değil :)

  15. @FaTiH

    Sana göre öyle Fatih :) Bazı arkadaşlar bu durumdan hoşnut değiller,ben onlar için ekledim sen indirmek zorunda değilsin ;)

  16. merhaba. ben bu plugini tam kuramadım sanırım. anlatılanların hepsini yapıyorum. oyuna girip çıkıyorum. cs yi tekrar açtığımda tüm menüler kayboluyor."C:/Program Files/Valve/cstrike/resource" içine verdiğiniz dosyaları atıp başka serverlara giriyorum sorun yok. ben nerde hata yapmış olabilirim ?

  17. .txt'yi düzenlerken dikkatli olmalısın. Benim orda verdiğim kısmı düzenle sadece. Ekstra boşluk v.s bırakma bir yerde. Dediklerimi yaparsan sorun çıkmaz.

  18. bende de tüm menüler kayboldu bir ara. sonra cs yi baştan kurdum. fakat şu an hiç birşey eklenmiyor gamemenuye. hala aynı bekliyor öyle arkaplan. :/

  19. slmlar hocam benım bır sorum olacaktı eklentıyı kurdumgayet ıyı calısıyor yanlız bunu 5-6 tane yaptıgım zman menu ve reklamlar kayboluyor yardımcı olursanız sevınırım
    şimdiden teskkurler.

  20. ya kardeş bazı firmalar sole yapıyor.Alt alta 5-6 vs ip koyuyor nasıl yapıcaz acaBa.

  21. eed ya kardeş bazı firmalar sole yapıyor.Alt alta 5-6 vs ip koyuyor nasıl yapıcaz acaBa.

  22. 5-6 serverlı gamemenu yapan bir servere gir sonra çık cstrike\resource\GameMenu.res 'i not defterinde aç.İçindekileri ''gamemenu.txt'' içine yapıştır düzenle kaydet map değiş. :)

  23. yenilermisniz linki?

  24. Link kırık

  25. link please

  26. arkdasim yükledim sildim server coktu..hata var pluginde.....

  27. CAlishmiyor

Yorum Gönder