[ZP] Extra İtem: Cart Blue

[ZP] Extra İtem: Cart Blue silahı, CSO'dan zombie plague moda uyarlanan silah olup. Extra item listesine Cart Blue adı altında silah ekler. Silahın 2 değişik mod özelliği var. Tam otomatik ve yarı otomatik zoom açılabilir hali. Bu mod geçişlerini yapabilmek için 1 tuşuna basıp diğer silah özelliğini seçmeniz gerekiyor.


 

Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

26 Yorum Yapılmış

  1. not work on zp 4.3

  2. What isn't working?

  3. Merhaba Bu Silah Modunu Serverimde Görmek isterim.cs 1.6 için kodlayabilirmisiniz ??.yada kodlama derslerini nerede bulabilirim ??

  4. Aynısı Counter Strike Extreme V6 da var

  5. Ama T ye Basınca Dönüşüyo ve daha güzel

  6. Merhaba Merak Ettiğimden Soruyorum CSO Da Skinler .Mdl Uzantılı Olarak Mı Bulunuyor Acaba ?

  7. Ufuk Ya da Optimist:Ben Jail Modda AUG M4A1 M3 XM1014 AWP VE USP Silahlarını .mdl ile değiştirdim. v_aug p_aug falan filan. Ama Karşımdaki insanın hala silahı normal gördüğünü sölediğinde işi çaktım.karşıdaki aynı görüyor.hostu olan sitelerde genellikle silahları karşı tarafa yükler ve herkes aynı görür. şimdi ben.models/sw dosyası açtım.swde p_free_aug v_free_usp filan var yukarı yazdığım silahların p,v,w leri var.hepsi free'le sadece.şimdi ben sizden 1 plugin isteyeceğim. elinizdeki golden deagle plugini gibi.normalini yok edip yönlendirdiğiniz dosyadaki mdl. yi alarak yerine koyuyor.bende çok rica ediyorum.silahlar için plugin istiyorum.lütfen bu bana çok lazım.karşıdakide benim gibi görsün silahları.

  8. @Yiğit Ezer

    Silah skinlerini(görünüşlerini) mi değiştirmek istiyorsun anladığım kadarıyla?

  9. Silah skinleri bende techno olarak gözüküyor.ama arkadaş aynı görüyo orjinal csdeki gibi görüyo.ben oyunyöneticisi gibi sitelere girerken p_teccnoo_aug filan indiriyo bende aynı görüyorum. karşıdakininde bunu download ederek sw ye girip aynı görmesini istiyorum.ben doğrudan aug m4a1 modellerini silip yerine kendi teccnoo modellerimi koyduğum için sadece ben öyle görüyorum.ama pluginle karşıdakininde öyle görmesini istiyorum. counter'a girerken bu çıksın. downloading /models/sw/p_free_aug w_free_m4a1 gibi. sadece bana plugin sma sında ki models/sw/p_xm1014 w_xm1014 yazılcak yerleri bırakın doldurup amxx yaparım.plugin lazım sadece.

  10. @Yiğit Ezer

    http://www.mediafire.com/download/iucc7oh19tastp1/GHW_Weapon_Replacement.rar

    Bu eklentiyi indir içinde .ini dosyası var orada yapman gerekenleri yazdım yazdıklarımı uygulaman yeterli.

  11. Optimist Benim sw ye girerken servere admin değilsen almıyor 2 kutu doldurup bu yazı çıkıyor.servere sadece adminler girebilir.configsten o dosyayı taratıp buldum sildim düzelir sandım yine almadı ML_NOTFOUND felan yazdı.admin.amxx i pluginsten attım bu sefer aldı ama adminlik yok oldu.amx_reservation falan vardı acaba bumudur diye 1 iken 0 yaptım bunun admin nospeed max speed falan filan gibi dosyalardan olduğunu düşünüyorum ama hangisi???? configsten plugin özellikleriyle oynadım yine olmadı.internetten admin nospeed .amxx falan indirince değişiyor bunny hop bozuluyo.camera zaten 1 aydır çalışmıyo /cam yazıyorum olmuyo.ppluginde mevcut adıda yazılı.ben sana atardım ama plugin var sma sadece no speed felanın var sen bilirsin sw ye neden admin alır sadece.bi kodu felan varmı?? çok acil lazım ayrıca weapon replacement için çok sağol işe yaradı Allah razı olsun senden...

  12. Optimist Ben amxx.cfg dosyasına baktım amx_mode 0 yapınca adminlik yok oluyor 1 yapınca herkesin girebilmesi lazım ama normal oyuncu almıyor.2 yapınca admini dahi almıyor ben 2 sini de aricak bişi istiyorum.bunu araştrdım admin_sql ve admin.amxx den kaynaklıymış ama ne yazikki sma sını bulamadım internette amxx lerde olmadı bana sadece admin alıyor.

  13. Optimist Benim Ip 46.196.37.3 bi connect çek anlarsın.herkesi admin eklemek zorunda kalıyorum. 1'inci sorun bu.2'inci sorun server kaçak 3 ay açık tutucak bir bilgisayar lazım.eski bi laptop alıcam usb ile yüklicem modeme otomatik bağlanır yapıcam zate port ve dmz host açık dolaba saklicam hep girilicek.abim modemi kapatırsa o başka.ben 2 senedir çabaladım.1 plugin eklemek istedim olmadı amxx dosyasını pluginse eklemeyş öğrendim sonra kendi pluginimi yaptım sonra sw mi kurdum port kapalı hamachi kullanarak arkadaşları çağırdım.girdiler upload 5 saat fastupload.amxx indirdim plugin azalttım.port açmak istedim olmadı aklımı yitirdim.sonunda bugün 29 eylül cumartesi modemin ipsi yerine bilgisayarımın ipsini yazdığım için girememişler.küçücük bir hata beni 2 yıl uğraştırdı ama şu LANETOLASI ADMİN_SQL.AMXX VE ADMİN.AMXX YÜZÜNDEN SERVERİME SADECE ADMİN GİREBİLİYOR.DELİRİCEM OPTİMİST Bİ ÇARE BUL ARKADAŞLAR ÇARE BULSUN OPTİMİST YEMİN EDİYORUM SW DE ADMİNLİK 3 AY 5 LİRA YAPÇAM YAPMASSAM EN ADİYİM.

  14. Optimist aynı sorun bendede var.normal biri swme girmeye çalışınca bu yazıyor.pfportcheckerden baktım tüm portlarım açık görünüyor.steam serverleri çalışmıyor hatası vardı çözümüne baktım her yerde aynı yaptım olmadı.steam.dll yi cstrike içine atçakmışız ama olmuyo.dll indirdim attım yine olmadı nolur bi çözüm bul.

    WARNING: UDP_OpenSocket: port: 27015 bind: WSAEADDRINUSE
    NET Ports: server 27015, client 27005
    Could not get TCP/IP address, TCP/IP disabled
    Reason: WSAENOTSOCK
    Connecting to 46.196.37.3:27015...
    Connection accepted by 46.196.37.3:27015
    ===-- Server is running at 0 fps with Booster.
    * Invalid Password!
    * Invalid Password!
    Kicked :"You have no entry to the server"

  15. Optimist sorunun kesin olarak admin.amxx ve admin_sql.amxx den olduğunu kesinleştirdim.amx_mode 0 yaptım adminlik yok oldu.1 yaptım admin harici kimse giremedi.2 yaptım adminler bile giremedi.invalid password reason kicked yazıyo sanki adminlik ismi varda şifre yanlış hangi isimler olursa olsun almıyor.illa admin olucak ve şifresi doğru olucak yoksa yanlış parola diyip atıyo.bi çözüm bulamadım yardımcı olursan çok sevinirim.ne zamana kadar yapabalirsin yorum olarak yaz lütfen.şimdiden teşekkürler.

  16. Optimist Ben Kaçak Sw Kurdum Port Açtım.Arkadaşlar Giriyor Oyunda Yarım Saniye Kalıp Atıyor.sonrada bunu yazıyor Reason: Client sent 'drop' ----client.dll min eski olduğunu sölediler 5 katı büyüklüğünde client.dll indirdim değiştridim cl_dlls ve dlls klasöründekiyle ama aynı hatayı verdi.lütfen bi çözüm bul.

  17. bu zombi modsuz olurmu?

  18. @grafimir grafimir

    Yok, sadece zombie plague moda özel.

  19. Hocam ben bunu biohazard moda eklemek istiyorum .sma da nasıl bir düzenleme yaparım ? sizin verdiğniiz biohazard addons da bu silah mevcut ama .sma dosyası yok bundaki .sma yı biohazard moda nasıl uyarlayabilirim acaba ?

  20. @Caner Özdemir

    Coder bilgisi lazım, ya da bir coder. :) Basit olsaydı eğer tüm zp'ye uyarlı silahları bio'ya convert ederdik ;)


  21. How goes it, neat online site you have got going here.

  22. @Adsız

    yes, but not now ;)

  23. y como saco el arma ?

  24. where to write the cvar please tell me

  25. @AfrimKurtishi

    No cvar

  26. abi silahın gücünü arttırabiliyozmu? biliyosan yardım et lütfen..!

Yorum Gönder