CSmiLeFaCe 16v16 Maç Botu Eklentisi [Ücretli]

Çoğu pro server sahibinin aradığı maç atma eklentisinin çok daha iyisidir. Takım ismi değiştirme, takım taglerini ayarlama, oyuncuların takım tagini otomatik nicklerine alması ve maç ayarlarını tek bir menü üzerinden istediğiniz gibi düzenleyebilme. Hepsi bu maç botunda.

Öncelik olarak bu maç botunu yazmam için bana server kapılarını açan To Connect ailesine teşekkür ederim. Sadece eklentiyi deneme fırsatı sunmadılar aynı zamanda aralarından biri gibi davrandılar. 2 haftalık eklentiyi yazma süremde her türlü izni verdiler.

Eklenti tek bir menü üzerinden işliyor. Bu menuye girmek için konsola csm_macmenu yazmanız gerekmektedir.
  1. Maci Baslat; Maç için takım ayarları yapıldı ise maçı başlatır. Eğer takım ayarları yapılmadıysa maçı başlatmaz, size uyarı olarak say'den önce takım ayarlarını yapın yazar.
  2. TE Takimini Ayarla; Bu seçeneğin iki farklı sonucu var. Birincisi eğer oyunculara tag aldırma kapalı ise sadece takım ismi gir, ikincisi eğer oyunculara tag aldırma açık ise önce takım ismi gir sonrada bu takım için oyuncuların otomatik alacağı takım tagini gir.
  3. CT Takimini Ayarla; Bu seçeneğin iki farklı sonucu var. Birincisi eğer oyunculara tag aldırma kapalı ise sadece takım ismi gir, ikincisi eğer oyunculara tag aldırma açık ise önce takım ismi gir sonrada bu takım için oyuncuların otomatik alacağı takım tagini gir.
  4. Bitirici Skoru Gir; Bilindiği gibi maçın galibi belli bir skora gelince çıkar. Ben bu skoru girmeyi size bıraktım. Default 16 olarak gelir menüde, isterseniz bu değeri düşürüp arttırabilirsiniz. (Her zaman girilen değerin -1'inde takımlar değişir ve girilen değer kadar bir takım round kazandığında maçı kazanmış olurlar. Uzatmalar yoktur, misal toplam 8 girdiğinizde 7-7'lik bir sonuçta uzatmalara gitmez, 15. roundu kazanan takım maçın galibi olur.)
  5. OtoTag Aldirma; Oyuncuların maç esnasında nicklerine otomatik tag almasını açar kaparsınız. Bu seçeneği aktif ettiğinizde bütün takım ayarları sıfırlanır, yeniden girmek zorunda kalırsınız. Çünkü aktif edildiğinde TE ve CT takımını ayarlama kısmında tag ayarı aktif olur. Tagler maç başladığında otomatik olarak verilir. Sonradan servera giren oyuncu takım seçtiğinde otomatik olarak takımının tagini alır.
  6. OtoTag Silme Engeli; OtoTag Aldirma aktif olduğunda menüde çıkar. Bu seçenek oyuncuların maç esnasında taglerini silmelerini engeller. İstedikleri kadar nick değiştirsinler, eğer girilen takım tagi nicklerinde yoksa otomatik olarak o tagi alırlar. (B yetkisi olan kişiler taglerini silebilirler)
  7. OtoTagi Nick Basina/Sonuna Yazdir; OtoTag Aldirma aktif olduğunda menüde çıkar. Oyuncuların taglerini nick başlarına mı yoksa nick sonlarınamı almalarını buradan ayarlarsınız. 
  8. IlkYari SkorKayit; İlk yarı bittiğinde ve takımlar değiştiğinde ikinci yarı oyuncuların ilk yarıda yaptığı fragla devam etmesini açıp kapatırsınız.
  9. Takım Kilitleme; Maç başladığında takım değişikliğini kapatıp açarsınız. Bütün oyuncular için geçerlidir, adminlerde dahil. Oyuncu eğer takım değiştirmek isterse retry atması gerekir.
  10. Semiclip; Eğer serverda semiclip var ise ve cvar komutu "semiclip" ise, maç esnasında bunu otomatik kapatıp maç sonunda otomatik açmanızı sağlar. 
  11. BulletDamage; Serverınızda BulletDamage eklentisi varsa ve cvar komutu "bullet_damage" ise maç esnasında otomatik kapatıp maç sonunda otomatik açmasını sağlar.
  12. ElSonuSlay; Serverınızda görev yapmayanları slaylayan bir eklenti var(C4 kurmayan oyuncuların, C4'ü çözmeyen oyuncuların slaylanması) ise ve cvar komutu "mp_slaylosers" ise, maç esnasında bunu otomatik kapatıp maç sonunda otomatik açmasını sağlar.


Özel Spawn Effect

Sadece maç başında maçın başladığını belirtmek için aktif olur. Bir kere mahsustur.
(Maç botunda Yek-'ta yazmaz, daha önceden kendim için hazırladığım gifi, burayada koydum.
Maç botu ile ilgili videoyu açtığınız zaman orada da görürsünüz.)
(Sizde böyle Yek-'ta yerine kendi sunucunuzun ismi yazsın isterseniz bir şeyler yaparız)

Maç config

Maç başladığında addons\amxmodx\configs\csm_macbasladi.ini aktif olur, bu ini içerisinde maç ayarları yazar.(mp_startmoney, mp_freezetime, mp_forcecamera vs.) Aynı şekilde csm_macbitti.ini de mevcuttur. 

Türkçe ve takım ismi geçen bilgilendirme yazıları

Sadece maç modunda aktif olurlar

Otomatik tag aldırma ve tag silmeyi engelleme

Maç botunda yine çoğu kişinin aradığı takımına özel oto tag aldırma mevcut. Eğer siz bu seçeneği aktif ederseniz giren oyuncu 3 saniye içerisinde otomatik olarak girdiği takımın tagini nick sonuna yada nick basina(bunu siz belirliyorsunuz maç menüden) alıyor. Aynı zamanda alınan tagi silmeye çalışanlar içinde tag silmeyi engelleme özelliği var. Misal, bir oyuncu maçta ALFA tagini nickinden silerse maç botu bunu hemen algılayıp hemen ALFA tagini geri yazdırıyor.  Sadece adminler nicklerindeki tagi silebiliyor.

32 Kişi destekli ilk yarı bittiğinde takımları değiştirme


Takım değişiminde skor koruma

Normal maç eklentilerinde ikinci yarıya geçtiğinizde reset atılır ve oyuncuların yapmış oldukları fraglar silinir. Bu yapılan fragı korumak için bir özellik ekledim maç botuna. Oyuncular ikinci yarıya geçtikten 2 saniye sonra ilk yarıda yapmış oldukları fragı geri alırlar.

Maç botuna uyumlu 

round başında çıkan bilgilendirme mesajı

Round başlarında çıkar ve 6 saniye kalır, bu 6 saniye efektli bir şekilde çıkar efektli bir şekilde gider. Bu eklentiyi normalde de kullanmak isteyenler için maç modu aktif olmasa bile çıkmasını sağladım. Takım isimleri yerine bu seferde TE ve CT yazıyor.


Maç botuna uyumlu TutorMsg

Aslında bunu sadece kendi hlds sunucumda deneyebildim, çünkü To Connect serverının makine sahipleri gerekli olan iki resource dosyasını sunucu dosyalarına atmadılar. Bende denemeye TutorMsg olmadan devam ettim. 
Maç sonunda sonucu belirtmek için sağ üst köşede çıkan bilgilendirme mesajıdır.

Bitirici Skoru ayarlayabilme

Eğer ki kısa bir awp turnuvası düzenlemek isterseniz vs. ve maçı kazanmak için elde edilmesi gerekilen skoru sabit 16 değilde 8 yapmak isterseniz yada 9,10,11 vs. bu elde edilmesi gerekilen skoru maç menüden değiştirebiliyorsunuz. Her zaman girdiğiniz değerin 1 eksik roundunda takımlar yer değiştirir. Bu değeri 15 yaparsanız toplam 14. roundda takımlar değişir, 19 yaparsanız toplam 18. roundda takımlar değişir. 




Bu kadar anlattım fakat bu güzel eklentiyi belli bir ücret karşılığında veriyorum. Daha önceden yazıp 75 TL den verdiğim 16v16 maç sistemli harita düzeni, sattığım kişiler tarafından 3. şahızlara paylaşıldığı için bu eklentinin ücretini ciddi oranda arttırdı.
SMA dosyasının ücreti 300 TL, AMXX dosyasının reklamsız ücreti 110 TL, AMXX dosyasının reklamlı ücreti 80 TL. Reklamdan kastım maç menüde ve maç sonunda benim ismim geçiyor ve bu eklentiyi sizde istiyorsanız diye bir iletişim adresim geçiyor.
CSDuraginda server sahibi kişiler için tek seferlik kurulum yapıyorum. Fiyatlar AMXX dosya ücretindedir. Benim için FTP ve eklentilere erişimli bir alt panel oluşturuyorsunuz ve eklentiyi kurup bırakıyorum.

İletişim; Steam - Facebook


Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

10 Yorum Yapılmış

  1. Eklenti başarılı fakat fiyat çok yüksek ve yazması o kadarda zor değil. Kendim yazabilirim. İyi satışlar

  2. @Adsız
    buyurun hocam yazın birebir aynısını, yazmanız ciddi anlamda uzun sürer ama.

  3. :D :D bide egoistlere laf atarsın. şaka gibisin

  4. @Adsız bana ismini söyle sana kim olduğumu söyleyeyim :)

  5. Sanki bana oyunu yeniden yazdı. 300 tl koymuş. bunu alan aptal var mi acaba?

    Steamda profosyonel oyunlar bile 20 TL şaka mısın lan?

  6. Şakayım :) Yazmayacaktım da buraya, yazayım. Herkes gelmesin diye 300 lira gibi bir sayı yazdım. Çok isteyenler gelip fiyatı tekrardan soruyorlar, CSDurağı paneline amxx kurulum 60 lira alıyorum, sma dosyası isterler ise 120 liradan veriyorum. Birde daha çok CSDurağı ip sahiplerine satıyorum, diğer sunucularda olanlara pek sıcak bakmıyorum. Bunun sebebi diğer sunuculara güvenememem.

  7. Link pluase <3

  8. Bu pluginin aynısını kodlayan satan arkadaş varsa alıcıyım csmileface CSDurağı harici satmıyor biz Oyunyöneticimdeyiz günde 3 defa olmak üzere maç attırıyoruz bir maçımız 3 map sürüyor serverimiz sürekli full yardımcı olabilecek biri varmı

  9. @FourgethiNG
    Bahsettiğin csdurağı maç botu, onu kimseye satmıyorum. Bu konudaki maç botunu satıyorum. Yanlış bilgilendirme olmasın.

  10. mac botu mevcutmu

Yorum Gönder