Otomatik sXe indirme

Bu plugin oyun sırasında yeni sxe indirmeye yarıyor. Kısaca oyuncu oyun sırasında "y" harfine basıp say`den /sxe yazip enter yaptığında. Oyun penceresi aşağıya düşerek dowload işlemini gerçekleştiriyor.
Yalnız şöyle bir sorun var, sxenin indirilmesi gereken server adresinin şu an ki yeni sisteme uyarlı olmaması nedeniyle direkt indirme yapamıyoruz. Bunu düzeltmenin yolu auto_sxe_dld.sma dosyasını düzenlemekten geçiyor. Yapmanız gereken sxenin indirilmesi gereken site adresini belirlemeniz.

Şu anki düzenlemede link olarak kendi bloğumu gösterdim. Eğer burdan indirilmesini isterseniz, hiçbir değişiklik yapmamanız yeterli. Yok ben kendim belirlemek istiyorum derseniz. Sma dosyasındaki "http://csplugin.blogspot.com/search/label/sxe" linkini değiştirerek kendiniz bir server linki belirlemelisiniz.

Sma dosyasını düzenledikten sonra bunu amxx dosyasına çevirmeniz lazım bunuda Amxx sitesine girerek "Gözat" ı tıklayarak sma dosyasını seçin ve daha sonra "Compile" butonunu tıkladıktan sonra gelen linki tıklayıp amxx dosyasını indirebilirsiniz. Kolay gelsin...


Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

1 Yorum Yapılmış

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yorum Gönder