Space Banner

Space banner plugini, oyun sırasında space iken sol üst köşede reklam vb resim yayınlamayı sağlayan plugindir. Daha çok reklam amaçlı kullanılır.


Kurulumu;
  •    1. İndirdiğiniz dosya içinde /gfx klasöründe 2 adet tga uzantılı dosya vardır. Yapmanız gereken kendinize ait tga dosyası yaratmak. Bunuda herhangi bir resim programıyla yapabilirsiniz. Yapacağınız resimlerin boyutu 256 x 64 boyutlarında olması gerek. Kaydederken .tga uzantısı olarak kaydetmeyi unutmayın. Kaydettiğiniz dosyaları /gfx klasöründeki dosyalarla değiştirin.
  •    2. "spec_banner_ads.amxx"dosyasını /plugins klasörüne
  •    3. "amxx.tga" dosyasını /cstrike/gfx klasörüne
  •    4. "friends.tga" dosyasını /cstrike/gfx klasörüne
  •    5. "spec_banner_ads.amxx" yazısınıda plugins.ini dosyasının en alt satırına ekleyin
  •    6. Son olarak servere res atın.!

Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

7 Yorum Yapılmış

  1. Paylaşım için teşekkürler.

    acdsee programını öneririm arkadaşlar... çok basit ve kullanışlıdır.

    resmi web sitesi: www.acdsee.com

    by revolation

  2. Üstad verdiğin plugin güzel çalışıyoda. host makinemde sorun yok ama bana bağlanan bilgisayarlarda neden reklamım çıkmıyor onu çözemedim.

  3. Onlarda çıkmadığı kanısına nerden vardınız? Sanırım oyunda sordunuz oyunculara. Sorduğunuz kaç kişi bende çıkmıyor diyorsa, oyuna girişte config dosyalarındaki download 1 olayı 0 olan kişilerdir. Yani hangi servera girerse girsinler o server adına bilgisayarına dosya indiremezler. Bu kendilerinde olmayan mapler içinde geçerlidir.

    Yani sorun sizde değil bence, oyuna giren oyuncularda.

  4. bunun sma dosyası varsa paylaşabilirmisiniz. yada resimlerin isimleri başka serverdekilerle çakışma olamazmı isimlerini nasıl değiştireceğiz?

  5. Tabi bu linkten temin edebilirsin sma dosyasını. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=50560

  6. ssx3
    HOCAM OYUNDA GÖREBİLİYORUZ FAKAT DİĞER ARKADAŞLARDA BAŞKA LOGO ÇIKIYOR SANIRIM BUDA CVAR DİYE BİR YERE DOWNLOAD URL Sİ EKLENMESİ GEREKİYORMUŞ BUNU NERDEN EKLEYECEĞİZ...

  7. Arkadaşlar benım birden fazla serverım var ındırıp uyguladım sma dosyasından adını degıstırdım server downloadlarıda acık ama gınede olmadı amxx seklınde attıgımda oluyor ama serverların hepsınde aynı reklam cıkıyor spec_banner_ads.amxx dosyasındadamı bı duzenleme yapmam gerekıyor

Yorum Gönder