Half Life Leap (Türkçe)

Oyun sırasında uzun mesafe sıçramaya yarıyor. Daha çok zombie modda kullanılan bu hareket, şimdi normal serverlar için de yapılmış. Daha çok fun severlere hitap ediyor.
Leaper olmak için oyun sırasında say /leap yazıyorsunuz. Belki bilmeyenler için hareketin nasıl yapıldığını da söyleyeyim. Leaper olduktan sonra ileri + ctrl + space tuşuna aynı anda basınca bu hareketi yapabilirsiniz.

Kurulumu;

  •    1. "Leaper.amxx"dosyasını /plugins klasörüne.
  •    2. "Leaper.amxx" yazısınıda plugins.ini dosyasının en alt satırına ekleyin.
  •    3. Son olarak servere res atın, veya map değiştirin.!
 

Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

9 Yorum Yapılmış

  1. Ufuk abi kendinde demişin 'Daha çok zombie modda kullanılan bu hareket' ben şimdi bu pLugini Leap Zombie cLass'ina nasiL ekLeyebiLirim biohazard'ta Leap Zombie normaL Leap yapan bi zombi türü ama indirdim biohazard'ta bu tür zombi Leap yapmiyor sadece ismi Leaper Zombie acaba bu pLugini onun üstüne kurabiLirmiyim ama sadece Leaper zombie Leap yapabiLecek.?? Birkac Biohazard sw'de gördüm Leaper ZmLer Leap yapabiLiyor...

  2. Tamda çanakkale`den yol yorgunu geldim. Bu istediğini ben uzun zaman önce yapmıştım. Bunun özel plugini var. Arşivime bakacağım şu yorgunluğu atayım.

    Direk konu olarak yayınlayacağım. Bir yandan koşuşturma bir yandan site için yeni tema çalışmaları derken. Konulara zaman ayıramaz oldum. Şu yeni temayı bir elime alayım. Ücretli tema çevirtiyorum. Coder wp temayı blogger`a uyarlıyor. Bir bitirsin siteyi adam gibi bir şekle sokalım değilmi :) 10 yaşındaki çocuğun sitesi gibi duruyor. Paraya kıyıp gene sade bir tema yaptırıyorum.

  3. Buldum arşivde plugini. Bunu test et bakalım. Ama sonra beni bilgilendir. Ona göre siteye konu açarak bilgilendirmek istiyorum. Hatta gerekli açıklamaları sen yaparsan, direk senin yazılarını koyarım altına nickini ve teşekkürünüde ihmal etmem :)

    Yalnız bu sadece biohazard modda çalışıyordu. Plague modda çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Bizide bilgilendirirsen seviniriz.

    http://www.4shared.com/file/144752322/1209540e/jumper.html

  4. Tesekkür ederim ufuk abi ama biohazard'ta işe yaramadı pLugini ekLedim gerekLi herşeyi yaptım.Fakat Leaper Zombie'de ileri+ctrl+space yapiyorum ama zombi iLeri dogru zipLamiyor.Zombie Plague'de zaten Leaper özeLLiğini zombieplague.cfg den acabiLiyorsun bu pLugine gerek kaLmiyor yani ama biohazard'ta öLe bi istisna yok :(

  5. ve yorgun argın haLdeyken biLe benimLe ugrastıgın icin cok tesekkür ederim büyüksün :D

  6. Birde bunu dene bakalım. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=105201

  7. bunny hop varsa kaldır o engel olur

  8. onu bende düşündüm ama bunny i kaLdirsamda oLmadi kaLdirmasamda oLmadi ama fikrin için teşekkürLer...

  9. Leaper.amxx
    Leaper.sma Sma Dosyası yok

Yorum Gönder