Spam Blocker (Küfür, Reklam Engelleme Plugini)

Şimdi plugin özel olarak belirlemiş olduğunuz küfür, reklam, vb her kelimeyi engelleyebiliyor yada o kelimeyi yazan kişiyi kickleyebiliyor, veyahut banlayabiliyor.
Üç şekilde cezalandırma yöntemi var, engelleme olayında, kullanılmasını istemediğiniz kelimeyi yazan kişinin mesajı serverda gözükmüyor. İkincisi mesajı yazanı kickliyor, üçüncüsü banlayabiliyor. Şu an default ayarı ban yapılmış ama test ettiğimde ban atmıyordu, ban atılmış gibi gösteriyor ama sadece kickliyor. Altda vereceğim cvar komutularına göre cezai yöntemi siz belirleyin. Yasaklamak istediğiniz kelimeleri ban.ini yada kick.ini dosyasına yazacaksınız.

Yazının sonunda özellikle şunu belirteyim, yasaklanmasını istediğiniz kelimeleri çok çok özenle seçin. Neden mi? Şöyle bir örnek vereyim. Mesela bir küfür koydunuz, diyelim küfür ak eğer biri yazı yazarken akin diye yazarsa içinde ak sözcüğü geçtiği için o kişi belirlemiş olduğunuz cezai işleme tabi tutuluyor. Buna dikkat edin derim. Son olarak pluginin versiyon yükseltmeleri geldikçe bende burda güncelleyeceğim bunu.

Cvar Komutları;

  • spam_blocker_active [0, 1, varsayılan 1] - Plugini açma kapatma.
  • spam_bantime [1440 by varsayılan (1 günlük süre)]  Ban süresi
  • spam_check_nick [0, 1,] - Spam denetimi devre dışı bırakır varsayılan 1.
  • spam_detect_ip [0 Varsayılan] [1 yaparsanız, herhangi bir ip üzerinde sürekliliğini sağlayan bir yasaklama getirirsiniz.]
  • spam_ip_mode [1, 2, 3, varsayılan 3] - eklenti o dersin (IP bulunduğunda ne yapmak gerekiyor ise, IP tespiti üzerinde) olduğunu. 1 - reklam mesajı gizlemek.  2 - mesajı yazanı kickleme 3 - mesaj ve yasağı gizleme.
  • spam_log_hides [0, 1, varsayılan 0] - günlük mesajları gizler dosya hide.ini gelen (sadece dizeleri). Tutmaya yarar.
  • spam_warning [1] Açma [0] Kapatma. Varsayılan ayarı [0]
  • spam_warning_message [Spam sonucu uyarı amaçlı verilan say mesajı komutu]
Kurulumu;

  •    1. Rar`dan çıkardığınız "Addons" klasörünü direk /cstrike klasörü içinde yapıştrın.
  •    2. "spam_blocker.amxx" yazısınıda /cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini dosyasının en alt satırına ekleyin.
  •    3. Son olarak servere res atın, veya map değiştirin.!

Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

41 Yorum Yapılmış

  1. amx_cvar komutu bulunamadı diyor kardeş !...

    Bu arada Zombie Modlarda calişmiyor analamadım yardımcı olursanız sevinicem..

  2. Cvar komutlarını nasıl çalıştıyorsunuz? Komutlar çalışıyor, artı modüllerin açık olup olmadığını kontrol edin. Bu zombie modlar içinde geçerli, birşey çalışmadığı zaman, bu çalışmıyor değilde bu bende çalışmıyor deme alışkanlığını kazanamadık.

    Her iki modda çok sağlıklı çalışıyor, hatta şu cvar çalışmıyor dediğiniz pluginde öyle, test edip koyuyorum. Sizde çalışmamasının birçok olasılığı var, hangisi olduğunu bilmediğim için yardımcı olamıyorum.

  3. plugins guzl :) ben reklam yapıyorum baskasına kick atıyor :D

  4. Seni atamıyorsam, oyuncunu atarım diyor. :)

  5. Hi. I'm author of this plugin. Please add link to the plugin (and my name, lol) because it's not fair. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=86199

  6. Hi. I am sorry you have a point immediately add... Bad english sorry :)

    respect to labor...

  7. Thank you very much. In fact I'm very happy that my plugin is really needed :)

  8. We thank you. A very nice plugin. Such plugins are expected to continue. Forum necox my nick. I gave you + karma. :)

    I apologize on behalf of my English again. Awful.

  9. ufuk yukarda yazanları turkceye cevırsene ne dılınde konusyonuz :D

  10. O kişi bu plugini yapan kişi, benden isminin ve orjinal linkinin yazıya konmasını istedi. Bende hemen koydum. Koyduğum için teşekkür etti, ve pluginin bu sitede yayınlanması çok hoşuna gitmiş.

    Benimde hoşuma gitti, :) pluginin sahibinin siteme gelip yorum yapması çok güzel birşey.

  11. usta hersey çok güzel fakat ben şunu yapamadım engellenicek kelimeleri nereye yazicam

  12. Banlanmasını istediğin kelimeleri, ban.ini dosyasına. Kicklenmesini istediğin kelimeleride kick.ini dosyasına yazabilirsin.

  13. Kardes ayarladım da su yazı gecıyor sol yazıda spa spam_blocker ... ondan sonra bısey yazıyorum
    olmuyor aynısını yazıyor amx versiyonum AMXX v1.8.0.3660

  14. Ne demek istediğinden hiçbirşey anlamadım. Biraz daha açık anlatabilirmimisin?

  15. Soyle Hocam Kufur Felan Yazıyorum Etkilemıyor HıcBırseyı dedigin dosyaları da ayarladım fakat işe yaramadı :S

  16. Ben test ettim son halinide, bende çalışıyor. Bir yerlerde eksik birşey olsa gerek. Ama nerede?

  17. sana ulasabılcegım msn adresi warmı weya ben wereyım cok onemlı bı plugın de yardımcı olursan
    sevinirim...

  18. Özel olarak kimseye yardımcı olmuyorum, serhat. Kusura bakma, çünki çoğu kişi senin gibi birşeyde takıldığında hemen msn veriyorlar. Ondan sonra sürekli msnde gördüklerinde birşeyler istiyorlar.

    O yüzden özel olarak yardımım söz konusu değil.

  19. usta ben sadece bu plugin icin yardımcı olmanı ıstedım , msnde gorsemde senı oyle soru felan sormam sadece bu plugın ıcın yardımcı olmanı ıstedım , acaba bı de sundan kaynaklanırmı swearwords war ondan olurmu eski kufur engelleme plugını

  20. 1 dk pluginin güncellemesinde atladığım bir şey olmuş, sanırım sorun ondan kaynaklanıyor.

    Kurulumu yanlış vermişim. 10 dk içinde kurulumu güncelleyeceğim. Daha sonra o kuruluma göre tekrar kurarsan çalışacağından eminim.

    Eğer sorun kurulumdan kaynaklanıyorsa, ki.! Bence öyle. Şimdiden sen dahil diğer arkadaşlardan da özür dilerim.

  21. OkE Usta Beklıyoruz Saygılar

  22. Şimdi eski dosyaları tek tek bulup sildikten sonra, yeni attığım dosyayı tekrar indirip. Söylediğim şekilde kurarsan çalışacağına eminim.

    Configs klasörünün içinde Spam Blocker diye klasörün içine atılıyormuş ini ve config dosyaları, burayı atlamışım. Haliyle kurulumda hatalı olduğu için çalışmama gibi bir sorun yaratıyor.

    Bu sefer olacağına eminim.

  23. usta gıne olmadı bu yazıyı werıyor say da
    * SPAMMING IS PROHIBITED! We said, you heard
    acaba serverda tek basımayım ondanmı boyle yapıyor ?

  24. Senin koruma mesajları göstermemeye ayarlanmış. Spam Blocker klasörünün içinde config.cfg dosyasını aç spam_ip_mode 3 ise onu 2 yap, mesaj yazanı kickler, 1 yaparsan banlar.

  25. Allah'ım ya Kafayı Yicem Usta Sen Bana Sunun Plugınını Gostersene Linlini sunucu da reklam yapmaya calistim ama beceremedim diyor o daha ii o warsa
    link atarmısn

  26. Öyle bir plugin yok, onu bind olayı ile yapıyorlar, işi erbabı kişiler yeni çıkarmış bu olayı. Tam çözemedim, ama benimde hoşuma gidiyor.

  27. * SPAMMING IS PROHIBITED! We said, you heard dedigini yaptim fakat gine aynı hata aynı sonuc sanırım plugındemı sorun bende mi anlamadım dedıgının aynısını yaotım :(

  28. Hi again. I see somebody got problems with my plugin. I think it's because you're using non-steam CS. This plugin works ONLY with steam CS (beacuse all bans and kicks are done thru steamid, which is not present in non-steam cs). Also new version is out now, you should update the plugin. Cheers from Ukraine :)

  29. Hi. Thank you for notice. Thanks for the update.

  30. It's me again. New version is out now — with non-steam servers support!!! :) Have fun.

  31. Thanks for the update, teonoman.

  32. Bu yorum yazar tarafından silindi.
  33. Whitelist: Süzgece girmesini istemediğin kelimeler için yapılmış. Diyelim /top15 yazıldığında engellenmesin diye bunu oraya yazıyorsun. Hide: ise gizli mesajlar için, tam olarak işlevini bilmiyorum ama. Sanırım gözükmesini istemediğin kelimeleri buraya yazıyorsun, o kelime kullanıldığında sadece serverda gözükmüyor. Herhangi bir cezai işlem uygulanmıyor yani.

    Warn: Bunun hakkında açıklama göremedim ingilizce kaynağında.

  34. Warn da ben söyleyim madem şimdi çözdüm..

    Warn: Warn.ini ye mesajini yaziyoruz istemedigin bir kelime yazildiginde warn.ini'deki yaziyi gosteriyor... Uyarı Mesajı..

    spam_warning_message [Spam sonucu uyarı amaçlı verilan say mesajı komutu]

  35. Warn bilgisi için teşekkürler.

  36. ben teşekkür ederim..

  37. selam ufuk öncelikle plugin için teşekkürler. ama bende bir sorun var. hide.ini den bir iki örnek veriyim.Örneğin hide.ini ye "Yeni CFG'ler Gelmistir" yazdığım halde serverda bu yazıyı engellemiyor. Birde mesela "F1(Auto Buy) tusu kullanilmistir. www.bilmemne.com" olayı var. bazı serverlar sırf reklam olsun diye normal harflere bu yazıları bindlemişler. bunu engellemek için "kullanilmistir." kelimesini hide.ini ye yazdım gene çalışmadı aynı reklamlar gene serverda çıkmakta. yardımcı olursan sevinirim.

  38. hide.ini dosyası çıkmasını istediğin kelimelere ait. Sen engellemek istiyorsan kick yada ban.ini dosyasına yazman gerek onu.

  39. çıkmasını istediğiniz kelimelere ait olan whitelist.ini değilmiydi? hide.ini gizleme olması lazım yukarıdaki yorumunuzda da öle yazmışsınız. gene ufak bir örnekle sorayım sorumu :) cümlenin içinde www geçiyorsa o cümlenin tamamını engellemek istiyorum.(Örn; "www.site.com kayıt olun zart zurt" yazacak ama serverda hiçbirşey çıkmıcak ve hiçbir cezai işlem uygulanmıcak.)bunu nasıl yapabilirim acaba?

  40. Bununla yapabilirsin. http://www.csplugin.com/2008/09/kfr-koruma-filtreleme-plugini.html

  41. plugin iyide sadece kick yapıyor kick yerine ban yapmasını bir türlü sağlayamadım

Yorum Gönder