Hafiften Serzeniş

http://i50.tinypic.com/fn4ier.jpg

Siteyi açalı 1 yılı aşkın süre oldu. Bu süreç içinde benim konularımı copy past ederek, orda burda yayınlayan ve alıntı olduğunu belirtmeden üstüne +rep pls ayaklarında dolaşan aciz veletlere sesleniyorum.

Sitenin linkleriyle copy past yaparak nereye varmaya çalıştığınızı hala anlamış değilim. Geçen gün ismi lazım değil bir forumda gene sitemi nerdeyse komple copy past etmiş ve siteminde müdavinlerinden biri olan kişiye bir diğer müdavim bir arkadaş bütün konuların altına gereken cevabı yapıştırmış. Site yöneticileride adamı haliyle banlamış.

Ben eski download linklerini sağladığım 4shared linklerinin tamamını sildim. Şimdi o copy past zihniyete sahip kişilerin konu başlıkları altında link kırık yakarışları boy gösterecek.

Sonra nemi olacak? O copy pastci zihniyete sahip kişiler tekrar gelip o konuların yeni download linklerini alıp linki güncelledim ayaklarında gezecekler. Benim için hava hoş. Nasıl olsa si.. si.. bana muhtaçsınız. Nasıl olsa bu tür zihniyet içindeyken bu siteye tekrar geleceksiniz. Ohh ohh ne güzel :)

Bu düşünceme son olarak eklemek istediğim söz şu. "Kolpalar orjinallerini yaşatır."

Son olarak sitede birçok konu sildim. Haliyle konulara ait yorumlarda silindi. Bir baktım toplam yorum sayısı 1300`lerden 80`e düşmüş. Bu hit kaybına yol açacaktır. Ama benim öyle bir kaygım yok zaten. Bu siteyi hit ve gelir amaçlı açmadım. Tamam 2 3 tane reklam var ama inanın ss koysam gülersiniz. :) Çünki tıklayan yok. Canınız sağolsun.

Bir diğer kırıldığım nokta ise, koyduğum pluginlere yorumların hep sorunsal yazılar olması. Bir kişide çıkıp teşekkür ederim demiyor. Yok bu çalışmadı, yok bu bozuk vs vs yorumlar yanında arada bir teşekkür etmenizi bekleyerek çok şeymi istemiş olurum?

Tamam ben pluginleri yabancı sitelerden temin ediyorum ama, hiç değilse ne cacığa yaradıklarını türkçe anlamlarıyla bilgim dahilinde size aktarıyorum. Ee bunun karşılığı olarakta bir teşekkürü beklemem doğal olsa gerek.

Saygılar...

Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

27 Yorum Yapılmış

  1. Sen merak etme kardeşim, zaten konudan anlayan anlıyor pluginin nereden geldiğini :)

  2. Her duruma Göre Haklısın..Sonuna Kadar Katılıyorum..Benim basimada cok geldi..Bu Yüzden bir cok sitemi kapattim..Umarim bu hırsızlık yapanlarin basinada gelir..Her plugin icin her paylasim icin tskkürler..Calissada calismasada..

  3. Bence Teşekkürler

  4. Evet çok gördüm burdan çalınmış pluginleri ve anlatımların bir harfinin bile yerinin değişmemesini...Bu artık alıntı,çalıntı değil.Hırsızlık..Evet senin de söylediğin gibi sende yabancı sitelerden alıyorsun bu modları,pluginleri.Ama Türkçe'ye bile çevirmiyorsun anladığın kadarıyla kendin yazıyorsun.Sana bütün emeklerin için teşekkür ediyorum.Senin yayınladığın pluginlerin,modların sayesinde açtığım serverlar güzelleşiyor.

    Saygılar...

  5. cok haklısısn tam destek hep destek

  6. Çok Haklısın

  7. www.ey**lsu**cu.com un forum sitesinde olması lazım.
    kaptor2010 nickiyle forumu dolaşıyordum. gördüm hepsi burdan alıntı.insan bari açıklamayı değiştirip linki yenilerde koyar.

    csplugin.com ekibi size pluginleri test ederek türkçe açılımı ile sunuyor.en azından bir teşekkürü çok görmenizi tavsiye ederim.
    ki bunları amxmodx in kendi sitesinden araştırıp buluyor.
    bazı ingilizce forumlar vs.vs.

    sorununuz varsa vedat@csplatform.com

  8. eLLerin dert görmesin ufuk abi sonuna kadar destekLiyorum seni arkandayım ;) :D

  9. çok haklısınız ama işte insanlara hizmet gidiyor ya takmıyorlar gerisini.ben teşekkür ederim size...

  10. bende bu yüzden bişey paylaşmıyorum helal olsun sana

  11. qabRiéL konularımı copy past yapan arkadaş. Farkındaysanız konuya ilk yorumda ondan :). Sağlık olsun qabRiéL ben sizlere rağmen gene burdayım. Gittiği yere kadar. Konuların altına cevaben sitemkar mesajlarını belirten arkadaşda vedat`mış. Vedat sana teşekkür amaçlı iletişim yoluna gidecektim ama infoda belirtmemişsin adres filan.

    Hazır burda sen olduğunu anlayınca. Teşekkür edeyim dedim. Emeklerime sahip çıkan kullanıcılarımı görmek inan beni çok sevindirdi.

    Diğer yorumları yapan arkadaşlarada teşekkür ederim. İyiki varsınız.

  12. Her konuya alıntı yazmaya zaten gerek yok, TR geneli Bütün forumlarda çoğu konular alıntıdır ama alıntı yazan çok nadir..

    Ayrıca Vedat her konuya aynı mesajı yazmanı tavsiye etmem.

  13. Sen merak etme kardeşim, zaten konudan anlayan anlıyor pluginin nereden geldiğini :)

    demene gerek kalmadan emeğe saygı göstersen daha iyi olurdu.
    alıntı yaptığını belitmiyorsun bari plugini kodlayanalara teşekkür et.

    her konuya aynı msj yazmamın sebebi artık ise daha dikkat çekici olmasıdır tek tek msj yazmam.

    SENİN YAPTIĞIN TEK ŞEY VERİYİ TAMAMEN KOPYALAYIP FORUMA KOYMAN.
    1-ANLATIMDA DÜZENLEMELER YAPABİLİRDİN.
    2-EKLENTİ İÇİNDEKİ REKLAMLARI KALDIRABİLİRDİN.

    Ben yazdığım şeyin arkasında dururum.
    adam olana kapım her zaman açık.....
    3-LİNK ADRESİNİ DEĞİŞTİREBİLİRDİN.

  14. uFuk yorumun için teşekkürler.her zaman emek harcayan kişinin arkasında durmuşumdur.

    bu site sayesinde plugin vs cs ile ilgili şeyleri bilmeyen arkadaşlar yararlanmış oluyor.

    BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR
    her zamanda bunun arkasında duracağım.

  15. Çok haklısın Benim serverim sırf csplugin sitesinden di bi kaç sitede gördüm istersen verebilrim link snnkisini kopyala yapıştır yapmışlr ufuk krdeşş...

  16. bişey yapıyorsan hakkını vericeksin kardeşim.
    işini yapıyorsan düzgün yapıcaksın.

    misal bir örnek vereyim.
    kingston şirketi ram üretiyor.adam ömür boyu garanti veriyor.yani ben malıma güveniyorum piyasadaki en kaltieli ürün benim eğerki arıza çıkarsa desteğimi veriyorum demek istiyor.

  17. selamun aleyküm kardeşim ;

    Öncelikle çok haklısınız.Vede ben de o seslendiğiniz kişilerden birisiyim forum siteme koyduğum pluginleri buradan alıyorum.

    Ama buradan alıpta açtığım bütün konulara "
    CsPlugin.Com # ALINTIDIR." İbaresini ekliyorum.

    Çok sağolasın güzel açıklama getirmişsin.

    iyi günler sitemde açtığım pluginleri görmek istersen yani "
    CsPlugin.Com # ALINTIDIR." bu yazıyı görmek istersen bana mail atabilirsin veya yoruma cvp yazabilirsin. :)

  18. öncelikle siteniz gerçekten çok güzel ve çok faydalı türkiyede baska plugins leri türkçe mealleriyle açıklayan site yok ( koppy paste yapan veletler dışında:D)

    4sharet sitesi iyidi çünkü fazla beklemiyorduk keşke tekrar oraya yukleseydiniz dosyaları yeni upload sitesinde biraz bekliyoz bide bi sürü harf girmemizi istiyor hep yanlış giriyorum:))



    Reklamlar konusunda gerçekten çok utandım bundan sonra site girdiğimde hep tıklayacam :))

    Bide sitenizde üyelik sistemi uygularsaniz çok sevinirim birbirimizi tanımış oluruz nick profil vb açısından bence iyi olur.

    Ve son olarak sizin sayenizde cs Serverim Renklendi Elinize Emeğinize Sağlık Devamını Bekliyoruz Heyecanla!

  19. Güzel sözlerin için teşekkürler eren.

    Evet yeni download linklerini hotfile.com`a atıyorum. Yıllık premium üyelik aldım. Sitenin bana geliri yok tam tersi gideri var. 80 tl bayıldım afadersiniz :)

    Hotfile`da indirme başına para kazanılıyor ama benim dosyalarım kb boyutunda olduğu için gene gelir konusunda hiçbirşey gelmeyecek. Gelir ama belki yıllar sonra...

    Sitede üyelik sistemi yapamıyorum. Çünki sitenin alt yapısı blogger. Ücretsiz taban. Temayıda 10 $ karşılığı almıştım. Dılşardan bakınca normal site gibi gözüküyor.

    Bende isterdim üyelik sistemi olsun ama maalesef. Sadece google üzerinden sürekli müdavin arkadaşları takipçiler bölümünde toplayabiliyorum.

  20. site olarak siden aldığımız pluginlere böyle teşekkür etmek istedik başarılarınızın devamını diliyorum.

    link vermek yasakmı bilmiyorum ama direk foto linki vereyim !

    http://i49.tinypic.com/2vjrlw3.jpg

    VanLi_bRuSly*

  21. Çok HakLısın Ben Cs iLe iLgiLi HiçBirşey biLmezken sizin sitenizi gördüm ve oldukça yaralı şeyler oldugunu fark ettim..
    kendimi her alanda bu site sayesinde geliştirdim.ayrıca o copy paste yapan hırsızlarıda herzaman olsun emektarlar adına kınadım,sert şekilde eleştirdim.
    Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
    Beni 'Caunter Strike' oyuncusu dedirtecek konuma senin paylastıgın konuları inceleyerek geldim ve Türkiyede sizin gibi emektarlar oldugu için seviniyorum...
    BaşarıLarınızın devamını dilerim
    canberk-1996@hotmail.com

  22. Güzel düşüncülerin için teşekkürler canberk...
    Sen ve senin gibilere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.

  23. Ellerine sağlık. Senin bu bulduğun pluginlere hayranım bende bakıyorum ama plugin çöplüğünden iyi plugin bulamıyorum. Ellerine sağlık ki böle bi site açtın.

    Bu siteyi gelir için açmadığın her halinden belli reklamı siteye girdiğimde görmemiştim xD. Bu yazıyı okuyunca direk tıkladım.

  24. bende bu sitenin takipcisiyim ve ne yalan söyleyim snn yazılarını kopyala yapıştır yapıyorum. bundan dolayı üzgünüm ama pek forum bilgim yok biraz emek hırsızlığı gibi oluyo ama program yazamıyorum cs ile ilgili bişiler yapamıyorum .. sen daha iyi anladığın için yapabiliyosun ben yapamadığım için moderator olduğum sitede snn yazılarını paylaşıyorum..

  25. hocam çok güzel bi site olmuş gerçekten kar amacı gütmeden böyle kaliteli siteler bulmak zor. teşekkürler

  26. Haklısınız. Diyecek laf yok. Emeğinizin değerini vermek söz konusu olamaz.

    Saygılar.

  27. ben admin oylaması gördüm.
    oylama ile seçilen kişiye ban yetkisi veriliyodu.
    alltında ise = csplugin e teşekkürler yazıyodu =)

Yorum Gönder