Biohazard v2.00 Beta 3p3

Biohazard v2.00 Beta 3p3, biohazard zombie mod`a ait 2012 yılında çıkarılan patch dosyasıdır. Yokomo nickli coder tarafından birkaç sorunun fixlenerek ve birkaç değişik ekleme ile düzeltilmiş hali. Kurdum baktım görsel açıdan en dikkat çekici özelliği zombi olunca yeşil renkteki nightvision rengini daha da açarak kapatmadan kullanabilir hale sokması.

Zp moda özeldi, bu pakette bu özellik en beğendiğim şey :) Ben bile kapatmadan oynayabilirim, o kadar rahat ve gözü yormuyor. Cs nin kendi vip oyuncusunu eklemiş, hangisini seçince vip tipi oluyor onu bilmiyorum. Ancak test ederek denk geldim, sanırım otomatik seçiyor. Herkes botlu zombi diye yakınır.

Bu pakette düzeltilen zbot var. Yani botlu zombi oynayabilirsiniz. Zbot ile oynanabiliyor. Modun içinde zbot kurulu değil, sadece zbot ile çalışmasına olanak sağlayan sorun düzeltilmiş. Kendi takım arkadaşını etkilemeyen flash plugini eklemiş.

Tabi bizim görmediğimiz ama arka planda sorunlı çalışan şeyleride düzeltmiş. Ben sadece görsel açıdan gördüklerimi söyledim sizlere.

Kurulumu;
  • 1. "rar`dan çıkan" tüm dosyaları /cstrike/ klasörüne.
  • 2. Son olarak servere res atın, veya map değiştirin.!

Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

2 Yorum Yapılmış

  1. Olmadı lütfen yardım edin

  2. Olmayan ne?

    Sorununuzu söylemek bu kadar mı zor? Bunu defalarca yapıyorsunuz :| biz kain miyiz? nerden bileceğiz sizin ne hata aldığınızı veya neyin çalışmadığını? Biraz açıklayıcı olursan seve seve yardımcı oluruz ama böyle davrandıkça inanın yardım etmek isteyen adamıda soğtuyorsunuz :S

Yorum Gönder