CSM JailBot Eğlence Final Mahkum Modeli

Eskiden yapmış olduğum CSM Jail Bot sürümünü 5.4 te bırakmıştım. Şimdi baya geliştiriyorum, ini üzerinden model değiştirme bazı gereksiz komutları silmeler falan ama final sürümü istek üzerine yapıyorum. Bir kaç maskot çizdim özel mahkum modeli hazırladım, tamamdır oldu bu iş dedim.1-2 hafta içinde artık oda biter.



Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

2 Yorum Yapılmış

  1. Bu botlarda olucak mı şimdi

  2. Ufuk sizin müzik çalma plugini hiç bir şekilde çalışmıyor.sound/recep.mp3 yazıyor kontrol ettim hepsi sound dosyasının içinde sonlarında end de var kodlamaları yapabilicek düzeyde bi adamım zombie plague 4.3 4.1 5.0 5.1 bunları karıştırdım en süper pluginleri aldım.x e bastında işiyo falan freedoomclan.tr.gg de video ve resimleri var şu ana kadarki en iyi zombi mod.kingofcs de panel var servisini aradım adama zm lerini kullanmicami kendi zm mi koymak istediğimi söyledim hatalar oluşucağını söledi.sorumluluk benim dedim.o zaman kabul etti hatasız çalışıyor.ama şu lazer sorununu çözemedim süre bittikten sonra deyeni dost falan öldürüyor.kendinide öldürüyoduda onu fixledim.zxc tuşlarına basınca enemy spotted affirmate falan çıkmıyo direk şu şarkılar çıkıyor.çalıyo 3 dk.sound\yigit\criminal.wav
    sound\yigit\more than friends.wav
    sound\yigit\barcelona.wav
    sound\yigit\call me baby.wav
    sound\yigit\In your eyes.wav
    sound\yigit\party on my level.wav
    zombie plague 4.3 yazılıarını full bilgisayara arattırıp sildim.w7 sağolsun.benim şimdi bunu siteye koysam 5.kaç sürümü diye çıkar neye göre kaç nokta kaç yaptıklarını bilmiyorum ama biohazarda çakçağım kesin.jail mod surf mod zp mod var.kalkan alanı oluşturan bomba bile var.bi yardımcı olun.

Yorum Gönder