Logs Controls

Logs controls plugini server tarafından tutulan logları belirlediğiniz tarih, gün ve saate göre otomatik olarak silmeye yarıyor.


Cvars;
  • col_days 5 - Logların silinme aralığını belirleme komutu (Gün olarak) (Varsayılan 5)
  • col_hour 3 - Logların silinme aralığını belirleme komutu (Saat olarak) (Varsayılan 3)
  • col_minute 00 - Logların silinme aralığını belirleme komutu. (Dakika olarak) (Varsayılan 00)

Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

7 Yorum Yapılmış

  1. ne ıse yaradını anlamdım ama saol :D

  2. @umut tatlı

    Konuya log klasörünün içerik resmini ekledim. Orda gördüğün txt dosyaları server tarafından tutulan hareketlerin logları. Stats vb hareketler.

    İşte o txt dosyalarının hostta yer kapladığını düşünerek bu plugin zaman çizelgesine göre otomatik olarak ordaki dosyaları siliyor.

  3. hatta hata logları bile gün içerisinde gereğinden fazla tuttuğunda bu dosyaların 20 mb tuttuğuna şahit oldum.Loglar serverın bulunduğu yerde fazla yer kaplar, bu sebeple serverı yavaşlattığı söylenir.Ben her hafta logları muhakkak temizlerim ama kolayı geldiği için artık bakmıyorum.

  4. kardeşim orada gösterttigin gibi resimdeki error dosyaları ve admin 08011 gibi dosyaların tamamını siliyor degilmi cstrike/addons/amxmodx/logs tamamını siliyor degilmi ?

  5. @Ömer

    evet logs klasörü içindeki herşeyi siliyor.

  6. peki usta son 1 sorum daha mevcut sunucu erişimine web ftp üzerinden baglanıyor isek ve cstrike/addons/amxmodx/logs klasörü açılmıyorsa, cstrike/logs klasörü açılıyor, bu cstrike/logs klasörü full loglar ile kaplı cstrike/logs klasörünün tamamını silmesini ayarlarsak sorun çıkarmı sunucuda bunu ögrenmek isterim

  7. @Ömer

    Valla o konuda bilgim yok. Yanıltmak istemem. Deneme yanılma, yani bu şekilde çalıştırıp serverda sorun yaratıp yaratmadığını anlayarak bakmak lazım.

Yorum Gönder