[ZP] Extra İtem: Dual Kriss

[ZP] Extra İtem: Dual Kriss plugini, zombie plague moda özel olup, ekstra item listesine Dual Kriss adı altında silah ekler.



Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

7 Yorum Yapılmış

  1. acaba bio olan için varmı ?

  2. @Tolga Poşul

    Maalesef, sadece zp için var.

  3. ya hani zombie pleague ye özel diyosun ya cs exteme v6 da normal moddan tut her modda var zombie ghost,normal vs. bu silahlar normal mod a da yuklenırmı???

  4. @Kaan Arslan

    Başında [ZP] tagı olan her eklenti sadece zombie plague özeldir. Bu modun çalıştığı yerde çalışır silah. Düz pro jail vb diğer modlar üstünde çalışmaz.

    Çalışması içine kodların o modlara uyarlanması gerek.

  5. bu silaha nasıl sınırsız mermi koyabilirim? sma'sını inceledim unlimited ammo için cvar bulamadım. Aynı şekilde blaster silahı içinde unlimited lazım :/ nasıl yapabilirim ? Saygılar.

  6. @halil ay

    cvar desteği olmadığı için maalesef yapamazsın

  7. Buldum nasıl yapılacağını. Zombie plague cfg dosyasında unlimited ammo ayarını 1 yapınca bu cvar desteği olmayan bütün silahlarda unlimited ammo özelliğine sahip oluyor haliyle default silahlarda sahip oluyor.
    Teşekkürler yinede. Ayrıca çok iyi bir siteniz var çoğu zaman burayı kullanıyorum çok faydalı bir site fakat biraz daha güncel tutulmaya ihtiyacı var, emeğinize saygı. Saygılar herkese.

Yorum Gönder