AMX Mod X 1.8.2

AMX Mod X 1.8.2, Half-Life Dedicated Sunucular [HLDS] için güncellenen tüm sorunları ile 1.8.2 versiyonunu yayınladı. Amxmodx 1.8.2 versiyonu ile beraber metamod`da 1.20 versiyonu olarak güncellendi.


Önemli not: AMX Mod X 1.8.2 sürümü aşağıdaki oyun versiyonlarında çalışmaz.!
  • Counter-Strike: Condition Zero
  • SteamCMD üzerinden indirilen  eski Counter-Strike 1.6 versiyonu.



Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

43 Yorum Yapılmış

  1. arkadaslar cs 1.6 ve diğer eklentileri 10 defa silip kurdum ama bir türlü amx komutlarının çogu calısmıyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz? :( simdiden tesekkurler :)

  2. mestan aynen kardeşim amxmod 1.8.1 yüklüyorm pluginleride atıyorm çalışmıyor mk adminlik fln olmuyor bana biri yüklenmiş halde addons dosyasını versin ama saf addons olsun çalışsın pls

  3. ilk once plugini atıp ustune amod x kurmayı dene

  4. Ufuk kardesim sana nerden ulaşabilirim human olarak normal modda oynuyorum v23 kurulu amxmodx son sürümü kurulu fakat plugin yüklediğimde çalışmıyor teamwiever ile halledermisin ?

  5. @Alp Eren

    belli bir plugin mi yoksa her plugin mi çalışmıyor?

  6. Hayır amxmodx i kuruyorum podbot çalışıyor sadece mesela senin dual katana pluginini yükledim kurdum plugins en altına .amxx olarak adını yazdım oyun içinde çalışmıyor

  7. @Alp Eren

    modules.ini dosyasının içeriğini buraya yapıştır bir bakalım

  8. Off şimdi oyun hiç açılmıyor harita seçip start diyorum oyun kapanıyor sen amxmodx kurulu cs yi setup yapıp yandex diske falan yüklermisin rica etsem ?

  9. @Alp Eren

    google'dan search yapsan bir sürü hali var zaten. ;)

  10. Amxmodx kurulu çalışan cs 1.6 linki bulursan atarmısın ? eskiden yüklediğim cs var oda zombie plague :P

  11. Tamam abi düzelttim amxmodx 1.8.1 yükledim sorunsuz çalışıyor :D

  12. Neden ben yüklediğimde not defterinde yazılar böyle oluyor ve hiçbir plugin çalışmıyor yazı kaydırma yapsamda olmuyor yardım pls örnek olarak 2 tane resim koydum
    http://i.hizliresim.com/EJb6EA.jpg
    http://i.hizliresim.com/nrkm5V.jpg

  13. @Adsız

    Valla ben de bilmiyorum :)

  14. Ufuk belki anlarsın amxmodx kurduğumda sürekli sağ altta şu yazı geliyor el boyunca ekrandan gitmiyor rahatsız oluyorum nasıl kapatabilirim amxx.cfg falan her not defterine cfg lere baktım ama birşey bulamadım
    http://i.hizliresim.com/R3XPp7.jpg

  15. @Adsız

    configs klasörü için de amx_super.cfg diye dosya var onu açıp için de stats_marquee 1 yazan komutu 0 yap.

  16. Teşekkürler

  17. Ufuk abi ya işin yoksa sana benim cs 1.6 yı yandex diske upload etsem amxmodx yükleyip biyere upload edermisin ben yüklediğimde map seçip başlatıyorum oyun 2 saniye sonra kapanıyor :(

  18. @Alp Eren

    amxmodx yüklemek çok basit ve Türkçe anlatımlı vidyoları var zaten. Onları izleyerek denemedin mi?

  19. Yaptım zaten kurulumu açıyorum mod yerinden counter strikeyi seçiyorum valve içinden cstrike yi seçiyorum yüklüyor ama oyunu açıp map seçince 2 saniye sonra kapanıyor oyun

  20. @Alp Eren

    O zaman senin cs'de sorun olabilir. Alternatif başka cs kurulumları bakmayı dene. Bana sorma bende de yok :D

  21. Of ya bari temiz addons klasörünü biyere upload etsen ve cs yi oyunyöneticisinden indiriyorum ve v23 patch kuruyorum

  22. @Alp Eren

    bu sefer de csdurağından indir 1.6'yı :) pc de şu an cs yada addons filan yok benim.

  23. Vay üşengeç alt tarafı amxmodx yüklicen :D neyse csdurağından indiricem ama background cfg falan değiştirmez dimi

  24. @Alp Eren

    Değiştirmiyordu diye hatırlıyorum

  25. Peki v23 patch kurulumu ?

  26. @Alp Eren

    patch kurulu ama hangi versiyon olduğunu bilmiyorum

  27. Oyun yüklenirken parsing game infoda kalıp oyun kapanıyor :D üşenmediğin zaman addons klasörünü biyere upload edersen sevinirim :)

  28. @Alp Eren

    bence senin pc çöp :D ne oyun yükleniyor nede mod. Sorunları bunlarda aramışsın ama sorunun pc de olduğu aşikar. Bence temiziden bi format çak sen ona.

  29. Yeni formattan geldi zaten :D

  30. Pff amxmodx in 1.8.1 sürümünü denedim çalıştı

  31. Off neden amxmodx kurduğumda harita seçip start dediğimde oyun yüklenmeden 2 saniye sonra hiç hata vermeden kapanıyor

  32. S.a benim bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Arkadaşlar ben şimdi oyunyöneticisi.comdan cs1.6 yı indirdim. İçerisinde pach23de var onuda kurdum amxmod u da kurdum tüm her şeyi harfiyen yapıtım. HLDS ile serveri kuruyorum portlarım açık configler ayarlı oyuna giriyor fakat amx kodların hiç biri çalışmıyor amx_plugins yazıyorum unknown command yazıyor hiç bir komut çalışmıyor admin olarak girdiğimi bile anlayamıyorum lütfen bana bir çare.
    Bu konuyu güzelce bir anlatın nasıl yapılıyor.

  33. @Cihan Eken

    modules.ini dosyasının içeriğini buraya yapıştır bir bakalım.

  34. Hocam hallettim sorun kendi orjinal sitesinden indirdiğim AMX Mod dolayısı ile kaynaklanıyormuş. 1.8.1 yükledim sorunsuz tıkır tıkır. Eklentiler falan hiç bir sıkıntı yok.

    Bu arada bu paylaştığınız eklenti ve modlar için gerçekten çok çok teşekkür ediyorum bu kadar sağlam kaynak ve çeşit başka yerde yok bir şey aradığımda ilk buraya bakıyorum.

    Bu arada web site ile ilgili işleriniz sorunlarınız olursa bana trcihaneken@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz, çözeriz bir şekilde.

  35. Abi ben Amx Mod X bu sürümü kurduğumda bütün dosyalarında yazılar alt alta değil de yan yana oluyor. Mesela plugins.ini de modules.ini ve bütün diğer dosyalar yan yana yazılı ve sorun oluyor bu. Ama 1.8.1 sürümünde öyle bir sorunum yok.

  36. @Mehmet Tekeli

    yazıların öyle gözükmesi çalışmalarına engel değil. Değişiklik yapacağın bir dosya olursa içeriğini kopyalayıp bilgisayarında world de açıp oraya yapıştır. Değişikliğini yaptıktan sonra oradan kopyalayıp svdeki dosyasının içeriği ile değiştir.

  37. Sağol abi işe yaradı da bu sefer başka bir hata çıktı :D CS'nin cstrike ve csx module'lerini falan yükledim oyuna girmeye çalışınca direkt atıyor.

  38. Abi sağol hallettim de başka bir sorun çıktı. Ben şimdi singleplayer yani tek oyunculu için indirdim amx mod x'i. Eğer hiçbir modulelü ve plugini çalıştırmazsam oyuna giriyor da eğer herhangi bir module çalışırsa veya plugini çalıştırsam oyuna girerken oyun crash yiyor ve oyundan atıyor. (Plugin çalıştırma derken 3. parti fazladan plugin değil üstündeki amx compact falan ve diğerleri)

  39. valla sorunun adına bir fikri yok maalesef.

  40. yoo cs 1.6 da da cscz de de çalışıyor hiçbir sıkıntı yok

  41. Amxmodx çalışması için önce metamod kurmalısınız (Aşağıda Link Var)
    metamod kurduktan sonra cstrike\addons\metamod içindeki plugins.ini dosyasında aşağıdaki gibi birşey yazmıyorsa siz ekleyin :
    ;; Metamod plugins.ini
    ; AMX Mod X 1.8.1

    win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_mm.dll
    ; Enable this instead for binary logging
    ; win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_bl_mm.dll

    Kurulum bu kadar.

    Metamod: http://www.amxmodx.org/release/metamod-1.21.1-am.zip

  42. selam ufuk abı benımde konsol komutlarında amx komutları yok cıdden cok buyuk bır sorunum var yardım edersen sevınırım.İndirdigim plugınler konsolda amx komutu olmadı ıcın calısmıyor ne yapmam lazım bu sorunu su ana kadar kımse cozemedı

  43. @Adsız
    Amx_super eklentisini kurmanız gerekli

Yorum Gönder