CSM Harita Takip Sistemi [HTS]

Harita Takip Sistemini aslında arka arkaya açılan haritaların tekrardan oylamada çıkmasını engellemek amacı ile yazmıştım, ve geliştirerek başlı başına bir eklenti yaptım. Burada sadece takip sistemini paylaşıyorum, yani say'den /haritalar yazınca hangi haritalardan geldiğinizi görmenizi sağlayan kısmını.



Çalışma Mantığı; 4 adet cvar komutumuz var, bu cvar komutları her bir yeni harita açıldığında önceki haritanın ismini alıyor. Bu cvar komutlarını ellen değiştirmenize falan gerek yok, bunları her yeni harita açıldığında eklenti yapıyor.

Komutlar;
  • !haritalar
  • .haritalar
  • /haritalar

Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

12 Yorum Yapılmış

  1. @ CSMİLEFACE

    Birader Gerçekten Güzel ve Kullanışlı Bir Eklenti Yapmışsın.Bu Eklentiyi Bhop Serveri Olan Arkadaşlar, Pro Pub Serverı Olan Arkadaşlar için Daha Çok İşlerine Yarayacak.
    Eklentiyi 1 Hafta Boyunca Test Ettim. Herhangi Bir Hata,Problem v.s Karşılaşmadım.Kullanıcak Arkadaşlar Gönül Rahatlığı İle Kullanabilirler.
    Eklenti İçin Tekrar Teşekkürler.

  2. @Ömer

    yorumun için ben teşekkür ederim, hala buralarda olduğunuzu bilmek güzel. :)

  3. @CSMİLEFACE

    Hocam Eklenti'yi Yazma Amacınız, arka arkaya açılan haritaların tekrardan oylamada çıkmasını engellemek amacı ile yazmışsınız.
    Fakat Şöyle Bir Durum Var Harita Oylama Listesinde 40 Adet Harita Yüklü, ve 2 Harita Degişiminde 2 Defa Ard Arda Harita Oylama Listesi Aynı Olarak Gelmiyor, Bunu Eklentiniz Ayarlıyor Bu Durum Çok Güzel, fakat Harita Oylama Listesinde'ki Haritalar Her Harita Oylama Listesi Gelince Tek Tek Sırasıyla Oylama Listesinde Yazsa; (Daha Çok Maps Listesindeki Oynanılmayan Haritaları Listeye Eklese) Eklenti Gerçekten Professional Olur.Aşşagıdaki Resimde 2 Haritada'bir Aynı Harita Açıldıgı Tespit Edilmiştir.
    Resim Bknz: http://i.hizliresim.com/3P1R92.png
    Eklentiyi Biraz Daha Geliştirilip Professional Şekilde Kullanım Olabilir.
    Tekrar Eklenti İçin Teşekkürler.

  4. oylamayada etkisi varmı

  5. plugını nasıl aktıf edıcez?

  6. @TüMeR*;;``

    plugini kurunca zaten kendi aktif oluyor.

  7. @uŦuк plugını kurdum .haritalar yazdim resimdeki yazılar bende cıkmadı?.

  8. @TüMeR*;;``

    Tümer, sen de bu yada başka pluginler çalışıyor mu? Yani kurduğun svde hiç çalışan eklentin var mı diye sorayım?

  9. @uŦuк var 3pers sılah arkada gozukme damage falan dahada var

  10. @uŦuк bırde su plugın ıcın bır sey soracam 5killssound plugınını kurdum sma ve amxx ı kurdum 5 adam vurdum ama tumer 5 adam vurdu dıye bırsey demedı aktıf etmek ıcın plugın.iniye birsey yazacakmıyız?.

  11. Tümer, şöyle açıklayayım. Bir plugini atılması gereken yerlere attıktan sonra en son plugins.ini dosyasına o pluginin ismini yazman gerek. Yoksa plugin aktif olup çalışmaz.

    Misal 5kill sound pluginini aktif etmen için plugins.ini dosyasına 5ks.amxx yazman gerekiyor. Yazmadıysan çalışmaz.

    Bu konudaki plugin içinde plugins.ini dosyasına csmileface-haritatakipsistemi.amxx yazman gerekiyor. Yazmadıysan çalışmaz.


Yorum Gönder