Sorunsuz Kill Assist Eklentisi

İnternetteki sürümünde her türlü sorunu olan, sunucuların "ya abi kurmasak mı çok sorunlu" dedikleri eklentinin CSmiLeFaCe tarafından fixlenmiş halidir. Sürekli nick sorgulama ve adminlerin yetkilerinin gitmesi gibi olaylar bu eklentide yok.




Eklentinin çalışma mantığı; eğer sen birisinden asist alırsan sağ üst köşede Öldüren+AsistiAlan yazabilmesi için öldüren kişinin nickini değiştirip, çok kısa bir süre içerisinde de geri değiştirmesi.

Eklentinin içine sorunsuz çalışabilmesi için Dead Name Change eklentisini gömdüm. Bunu yapmamın sebebi eğer sen birini öldürdüğün adamdan asist verirsen ve hemen ardından ölürsen nickin bugta kalıyordu. Normalde nickinin değişmesi bir sonraki rounda aksıyordu buda sürekli nick kontrol yapmasına sebep olup serverda kasma yapıyordu. Bende Dead Name Change eklentisini gömerek bu mevzuyu ortadan kaldırdım.

Dead Name Change adındanda anlaşılabileceği gibi ölü oyuncuların nick değiştirmesini sağlayan eklentidir. Yani siz bu sorunsuz KillAsist eklentisini yüklediğinizde aynı zamanda Dead Name Change eklentisinide yüklemiş oluyorsunuz.



Cvar Komutları; 

  • amx_killassist_enabled "1" - eklentiyi aç/kapat.
  • amx_killassist_mindamage "50" - Asisti alabilmek için oyuncuya vurulması gerekilen minimum hasar.
  • amx_killassist_givefrags "1" - Asisti alana +1 skor vermeyi aç/kapat.
  • amx_killassist_givemoney "300" - Asisti alana verilen para. Kapatmak isterseniz 0 yapın.


Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

12 Yorum Yapılmış

  1. bu sefer tab' ta örnek ahmet + mehmet yazıyor kesince sadece tek sorun bu var şuan sorunsuz çalışıyor

  2. @İsmail Gürkan Serüveni
    Score board da anlık değişim olur, sabit kalmaz. Fark etmenin sebebi değişim süresini 0.01'den 0.02'ye çekmemdir belkide. Ama oyuncu assiti alırken başka birisi tarafından ölürse, öldüğü için nick değişimini dead name change yapıyor, oda isim değişikliğini say'den gösteriyor. Bunun sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

  3. şimdi yükledim denedim diğerinden daha sorunsuz çalışıyor isterseniz foto veya video atabilirim

  4. http://i.hizliresim.com/PkXQRv.jpg bu linke bakın

    bekledik ama düzeltmedi nicki

  5. @İsmail Gürkan Serüveni

    Deneme yapmış olduğum server csdurağındaki to connect serverı. Bu serverda şuanda sorunsuz çalışıyor. Bir şey diyemeyeceğim.

    CSDuragi AMX Mod X 1.8.3-dev+4978

  6. Bende başka bi killasist buldum nick+nick değilde .
    nickler alt alta geliyor. Ve sorunsuz min 20 25 gündür kullanıyoruz adminlik düşme vs bi sorun yok bunda. Tabb da görsel olarak bişeyede etki etmiyor.min damage 40 da def olarak istenirse sma dan editlenebilir.

    http://rgho.st/7s9y9pbH8

  7. @uğur şifre ne ?

  8. @ismail

    csplugin.com

  9. Plugini aktif etmek içim plugin.ini ye ne yazıyoruz ?

  10. OyunYoneticisinde Sorun Yaratıyor Kill Alınca Otomatik Olarak Özel Nick Kullanımından Ban Atıyor Bunun Bir Çözümü Var mı Acaba ?

  11. 31 Mayıs 2021 gününden yazıyorum. Kendi kurmuş olduğum sunucumda sorunsuz çalışıyor hem asist için 1 kill veriyor hem de isimlerde falan hiçbir sorun olmadı. Amatör bir cs-sever olarak böyle bir eklenti olduğunu bugün öğrendim ve çok hoşuma gitti. Sürekli canını azalttığım kişilerin arkadaşlarima yazılması zoruma gidiyordu. Çok iyi oldu. :)

  12. 31 Mayıs 2021 gününden yazıyorum. Kendi kurmuş olduğum sunucumda sorunsuz çalışıyor hem asist için 1 kill veriyor hem de isimlerde falan hiçbir sorun olmadı. Amatör bir cs-sever olarak böyle bir eklenti olduğunu bugün öğrendim ve çok hoşuma gitti. Sürekli canını azalttığım kişilerin arkadaşlarima yazılması zoruma gidiyordu. Çok iyi oldu. :)

Yorum Gönder