Server Açılış Haritasını Eklenti ile Kontrol Etme

Genellikle çoğu 1.6 server kapatılıp yeniden açıldığında de_dust2 açılır, kimi sunucu sahipleri panel desteği ile bu açılış haritasını müşterilerine bırakır. Heh işte o diğer bırakmayan sunucu sahipleri için bu eklentiyi yazdım.
Son derece basit bir eklentidir, daha önce paylaştığım CSM Server Restart Kontrol eklentisi ile aynı komutları taşır. Sizin yapmanız gereken tek düzenleme sma dosyası içinden de_dust2 haritası yerine istediğiniz haritayı yazmak. Eklentiyi ilk kurduğunuzda hangi haritayı açarsanız açın eklenti yeni çalıştırıldığı için belirlemiş olduğunuz harita açılır, sonra istediğiniz haritalara geçiş yapabilirsiniz. Eğer ki server çöküp yeniden açılırsa yada kendiniz panelden kapatıp açtığınızda açılış haritası olarak de_dust2 yerine sizin belirlemiş olduğunuz harita açılacaktır.




Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

4 Yorum Yapılmış

  1. Yükledim fakat her map değiştirdiğimde geri dust2 açılıyor

  2. Cvar komutunu hicbir yere yazmayın. Ne amxx.cfg de yazsın nede server.cfg de.

  3. Yekta anticheat üzerine güncel paylaşımlara ağırlık versen. Oyunyöneticisi güzel bi sistem kurmuş opengl sinden pubjoy a kadar denedim bildiğin dosya denetlemesi yapıyor. Bende timepass kurulu ama oda son güncellemesini 2013 de yaptığı için steam lileri atıyor saçma sapan nedenlerden steamde büyük güncelleme almıştı 2013 de yanlış algılıyor. Elle steam idlerini alıp yetki yazıyorum hızlı hızlı çektiğim eziyetin haddi hesabı yok ya .
    Bakmadığım rus forumlarıda kalmadı sağlam bişey bulamadım bi tp dediğim gibi speed i otoaimi algılaması diğerlerine nazaran biraz daha iyi.

  4. Tam aradığım. Teşekkürler.

Yorum Gönder