Counter Strike Online [IAHGames]

Bu konumda sizlerle eklenti değilde zombie plague'e güzel fikir veren bir oyunu tanıtacağım. Biz ona kendi aramızda CSO diyoruz ve baya da güzel bir oyun, baştan söyleyeyim bu bir amxmodx eklentisi veya CS 1.6 dosyası değil tamamiyle başka bir oyundur ama Counter Strike 1.6'ya çok benzer.
Yazımda sizlere kurulum ve nasıl oynandığı hakkında kısa kısa bilgiler vereceğim ve şunu da söyleyeyim ben oynarken sürekli pingim 400 oluyordu ama Zombie Scenario modunu rahat bir şekilde oynayabiliyordum.


3 aşamadan anlatacağım konumu.Kurulum-Üyelik-Oyun içerisinden kısa bilgiler.
  • -Kurulum-

Şimdi oyunun dosyalarını indirmeye geldiğiniz zaman en üstte Full Client var bunun altında hemen bütün güncellemeleri almış oyun dosyasını görebilirsiniz hatta en altta oyunun sistem bilgisi için yazılanları görebilirsiniz. Bu sistemlere uygun bilgisayarda oynamazsanız oyun esnasında çok takılırsınız. Konumuza geri dönecek olursak şuan ki tarih 21 Ağustos 2012 ve Ver049 Client'te yani ben bu dosyayı indiriyorum.

Siz bu dosyayı indirirken ben bir şeyler yapma programlarındaki gibi direk hazıra konacağım, yani bende çoktan indi.İnen dosyayı açtıktan sonra burada resimde gördüğünüz gibi bir yükleme yeri gelecek.Bu sizde CSO olup olmadığını ve bazı gerekli dosyaları açmak için hazırlanmış bir kurulum dosyası.




Finish dediğimizde kurulum bitmiş oyun açılmış olur. Tiki kaldırmadığınız halde oyun açılmıyorsa bir şey yapamam. Oyunun açıldığını gördüğünüzde anda launcher kısmından çıkarak kayıt işlemlerini yapabilirsiniz.
  • -Üyelik-
Kayıt için her oyunda olduğu gibi oyunun yayıncısı olsa gerek oraya üye olmamız lazım.Oyunun yayıncısı IAHGames bu yüzden IAHGames'e üye olacağız.


Üyelik sitesine girdikten sonra dediğim yerleri kendinize uygun bir biçimde yazınız.

FullName - Kendi isminiz
Email - E-posta adresiniz
Account ID - Kullanıcı adınız
Password - Kullanıcı şifreniz
Confirm Password - Kullanıcı şifrenizin tekrarı [Güvenlik için]
Country - Ülke [Turkey]
Date of Birth - Doğum tarihiniz. [Gün-Ay-Yıl]
Security Question - Güvenlik sorusu
Security Answer - Güvenlik sorusunun şifresi
Promo Code - Promosyon kodu [Boş kalacak]

"I wish to activave the following games right away" kısmından Counter Strike Online olanı seçiniz.
Alttaki iki tikide işaret ettikten sonra Create My Account diyebilirsiniz.

Şimdi hesabınız aktif oldu, tek yapmanız gereken e-postalarınızdan gelen kutusuna bakarak üyeliği aktif etmek.Üyeliğinizi aktif ettikten sonra oyuna dönebiliriz.


  • -Oyun içerisinden kısa bilgiler-


Oyunumuz bilgisayara bağlı olarak açılır, yani şimdi şu kadar süre falan bekleyeceksiniz diyemem benim bilgisayar biraz hurda olduğu için bende başlangıçta 2 dakikada bekletiyor ama oyunu kapatıp açtığımda normal hızda açılıyor.
Not: Oyuna girdiğinizde karakter sorunu ile karşılaşırsanız çıkıp tekrar giriniz.
Oyuna girdiniz kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazınız.Yüksek ihtimalle bir sonraki ilerlemeniz de notice ile karşılaşacaksınız, uğraşmayın direk close deyiniz.Şimdi server list orada en üsttekine girmenizde fayda var.Ardından Channel yani kanal seçme gene en üsttekini seçiniz.Seçtikten sonra oyun listesi karşınızda, istediğiniz gibi girip oynayabilirsiniz.









İyi oyunlar :)

Bu konuyu beğendin mi..?

Yeni konular günlük olarak e-mail adresine gelsin!

Takip Et!

Bunlarda ilgini çekebilir;

14 Yorum Yapılmış

  1. Ooooo eline sağlık anıl. Çok güzel bir döküman.

  2. Bu oyunu ilk oynayan Türklerden biriyim belkide ilkim neden derseniz ilk çıktığında hatırlarsınız internette counter strike online 2008 diye bir video vardı işte o zamanlar bu oyun güney asya ülkeleri için çıkarılmıştı ama kimsenin(türkiyenin) haberi yoktu hatta ss alıp forumtr de bile paylaşmıştım burcugur olarak kendimi şanslı hissediyorum bu arada oyun güzel yanlız ping sorunu çok çünkü hep yabancı serverlar var

  3. bende server list çıkmıyor orası boş neden

  4. server list'in çıkması için ilk olarak sunucu seçmeniz lazım.Dediğim gibi en üstteki sunucu genelde dolu orayı seçiniz.

  5. Süper bişey bunu sadece modelleri için indirecem :D
    içindeki modelleri almak guzel oluyor :D

  6. @Samet Girginer

    dediğin biraz zor, özel programla açıyorsun fakat açtıktan sonrada çoğu model korumalı oluyor. Alman imkansız gibi bir şey.

  7. peki bununla bot kurulur mu

  8. @Oguzhan Ercelik

    o konu hakkında pek bi fikrim yok ama oyunun Türkiye sunucuları açıldı.

  9. Beyler Nexon Türkiye olanınıda çıkardı google'a cso nexon yazın kaydolup indirin !

  10. Bu aynı Counter strike Extreme v7

  11. @CSmiLeFaCe bazı silah modellerini buradan almışşınız siz nasıl açtınız peki?

  12. kayıt yaptım dediğiniz gibi fakat mail gelmedi onaylayamadım,giremiyorum?

  13. @Adsız

    Özel programları var, yabancı sitelerde bulabilirsin ancak. Programın içerisinde CSO geçiyor.

  14. @Adsız

    Oyunun Türkçe sunucuları açıldı. Eğer yabancı serverlarda oynayacaksanız hiç denemeyin çünkü ping oranı baya yüksek. Türkçe serverlarında destek ekibi olması lazım, onlara sormanız daha mantıklı.

Yorum Gönder